Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Εσύ πόσα φίλτρα βάζεις στις selfies σου;

Αν ανήκεις και εσύ στην γενιά των millennials τότε σίγουρα θα σου έχει συμβεί αυτό που περιγράφουμε παρακάτω. Κοιτάζοντας παλιές φωτογραφίες, τραβηγμένες από τις digital φωτογραφικές μηχανές που είχαμε όλες, παρατηρείς πρώτα πως η ποιότητά τους δεν μπορεί να συγκριθεί ούτε στο ελάχιστο με τις φωτογραφίες που βγάζεις με το smartphone σου και… πόσο λαμπερό ήταν το δέρμα σου. Οι πανάκριβες φωτογραφικές μηχανές που αγοράζαμε δεν είχαν την σημερινή τεχνολογία και έτσι η ανάλυση δεν ήταν η καλύτερη με τα δεδομένα του σήμερα. Το δέρμα σου ωστόσο ήταν καλύτερο από ποτέ! Λαμπερό, όμορφο, νεανικό, χωρίς τα σημάδια της ηλικίας που έρχονται με την πάροδο των χρόνων και χωρίς φίλτρα γιατί, πολύ απλά, δεν τα χρειαζόσουν.

Σήμερα, ωστόσο, τα φίλτρα είναι μέρος της καθημερινότητάς μας όπως και τα κινητά μας. Τραβάμε selfies συνεχώς και καμία δεν ανεβαίνει αρετουσάριστη στα social media. Σύμφωνα με έρευνες, οι γυναίκες σήμερα, τραβούν πάνω από 100 φωτογραφίες για να διαλέξουν μία και σπαταλούν πάνω από 45 λεπτά, κατά μέσο όρο, στην επεξεργασία τους. Σα να μην έφτανε αυτό, χρησιμοποιούμε παραπάνω από 2 εφαρμογές για αυτή την επεξεργασία και παραπάνω από 3 φίλτρα! Φίλτρα που μάλιστα, κάνουν τις φωτογραφίες μας να μοιάζουν παλιές! Πόση δουλειά! Και πόσο απλούστερα ήταν τα πράγματα όταν δεν βάζαμε φίλτρα. Είναι ξεκάθαρο πως όλα έχουν αλλάξει με την τεχνολογία όμως, μαζί με αυτή, έχει αλλάξει ο τρόπος ζωής και κατά συνέπεια το δέρμα μας. Βάζουμε φίλτρα γιατί το δέρμα μας, πλέον, τα χρειάζεται και η ηλικία είναι μόλις ένας από τους λόγους.

Wild Rose NoFilterShine c3

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής μας αφήνει εκτεθειμένες και σε άλλους παράγοντες εκτός από τον χρόνο. Η μόλυνση του περιβάλλοντος, η κακή διατροφή, το στρες,το μπλε φως από τις οθόνες που κοιτάζουμε καθημερινά, συμβάλλουν στη γήρανση της επιδερμίδας και κάπως έτσι, τα φίλτρα γίνονται μέρος της ζωής μας αλλά μόνο ηλεκτρονικά. Βλέπεις, φίλτρα για την πραγματική ζωή εκτός οθόνης δεν υπάρχουν… πως θα γίνει λοιπόν να μην χρειάζονται φίλτρα οι φωτογραφίες μας και κυρίως, πως θα γίνει το δέρμα μας να αποκτήσει ξανά τη λάμψη και τη νεανικότητά του; Ο χρόνος όχι, δεν μπορεί να γυρίσει πίσω ούτε και υπάρχει κάποιο μαγικό φίλτρο… υπάρχει όμως ένα Άγριο Τριαντάφυλλο που θα μας βοηθήσει!

 Y9A5371

Η κρέμα Άγριο Τριαντάφυλλο της KORRES, χαρίζει λάμψη και ενυδάτωση στην επιδερμίδα από το 1996. Από τότε δηλαδή που δεν υπήρχαν smartphones και φίλτρα! Αυτή η κρέμα λοιπόν ανανεώθηκε και η φόρμουλά της εμπλουτίστηκε ώστε να μπορεί να σε βοηθήσει με τα προβλήματα του σήμερα, της σύγχρονης εποχής, του τώρα! Λαμβάνοντας υπόψη τις επιθέσεις που δέχεται το δέρμα σου με την πάροδο των χρόνων και την αλλαγή στον τρόπο ζωής, οι επιστήμονες στα εργαστήρια της KORRES, εμπλούτισαν την Κρέμα Άγριο Τριαντάφυλλο με Super Vitamin C και με την τεχνολογία Water Patch. Θα σου εξηγήσουμε…

Η κρέμα Άγριο Τριαντάφυλλο ενισχύθηκε με τη Super Vitamin C, μίας νέας γενιάς πανίσχυρη βιταμίνη που καταγράφει αποδεδειγμένα 1000% υψηλότερη απορρόφηση από τη συνηθισμένη βιταμίνη C.Η Super Vitamin C μετατρέπεται σε καθαρή βιταμίνη C όταν απορροφηθεί από το δέρμα (χαρακτηριστικό που τη διαφοροποιεί από οποιαδήποτε άλλη ασταθή μορφή βιταμίνης C ) και έτσι προσφέρει το απόλυτο αποτέλεσμα super λάμψης, καθώς φωτίζει την επιδερμίδα και βελτιώνει τον τόνο της. Τι είναι όμως το Water Patch;

To Water Patch είναι ένα υψηλής απόδοσης σύμπλεγμα ισχυρών ενυδατικών παραγόντων που απελευθερώνονται σταδιακά για να κλειδώσουν το νερό στο δέρμα. Παρέχει άμεση ενυδατική τόνωση στο δέρμα και δημιουργεί ένα αποτελεσματικό προστατευτικό φιλμ που συγκρατεί την υγρασία. Έτσι, προσφέρει ενυδάτωση άμεσα και μακροπρόθεσμα. Σε συνεργασία με την Super Vitamin C, καταφέρνουν να σου χαρίσουν λάμψη και αποτελεσματική αντιοξειδωτική προστασία ενάντια στις ελεύθερες ρίζες που συμβάλλουν στην πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας και παράλληλα βαθιά ενυδάτωση που –όπως ξέρεις- είναι το α και το ω για ένα υγιές και νεανικό δέρμα.

Η νέα, ανανεωμένη σύνθεση της κρέμας Άγριο Τριαντάφυλλο της KORRES λοιπόν έρχεται να σε προστατέψει αποτελεσματικά από τους σύγχρονους παράγοντες γήρανσης της επιδερμίδας κάνοντας το δέρμα σου πιο λαμπερό, πιο νεανικό και πιο όμορφο. Αναζήτησέ τη λοιπόν στα φαρμακεία και ξεκίνα να βάζεις το hashtag #NoFilterShine κάτω από κάθε σου selfie!

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!




Πηγή