Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Εχμ… Σύμφωνα με το internet μπορείς να κάνεις το στήθος σου μεγαλύτερο με οδοντόκρεμα

Ξέρουμε πως το ίντερνετ είναι ένα πολύ σκοτεινό μέρος. Είναι ένα μέρος όπου τα αβγά και οι ντομάτες αντικαθιστούν τα beauty blenders,  όπου στα νύχια φυτρώνουν μαλλιά και εκεί που τα φρύδια γίνονται κυματιστά. Μάθαμε να ζούμε έτσι όμως, μία στο τόσο τρομάζουμε πραγματικά. Σήμερα τρομάξαμε και απορήσαμε περισσότερο από ότι συνήθως όμως. Βλέπεις, διαβάσαμε πως υπάρχουν κορίτσια που χρησιμοποιούν οδοντόκρεμα για να κάνουν το στήθος τους μεγαλύτερο…

Σε αυτό το video, η κυρία ισχυρίζεται πως μπορείς να κάνεις το στήθος σου μεγαλύτερο με οδοντόκρεμα και συνεχίζει απλώνοντας ένα μείγμα οδοντόκρεμας, αγγουριού, αβγού και αλευριού στο στήθος της… Η αντίδρασή μας ήταν αυτή:

Όχι, δεν χρειάστηκε να μιλήσουμε με τους δερματολόγους-συνεργάτες μας. Για ποιο λόγο να τους εξοργίσουμε; Ξέρουμε από μόνες μας πως κανένα από αυτά τα συστατικά ΔΕΝ μπορεί ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να κάνει διαφορά στην σφριγηλότητα ή το μέγεθος του στήθους. Αντιθέτως, η οδοντόκρεμα μπορεί να ερεθίσει το δέρμα πάρα πολύ και να δημιουργήσει προβλήματα. Αν ήταν τόσο απλά τα πράγματα φίλη μας, θα βάζαμε όλη μέρα κάθε μέρα AIM στο στήθος μας και θα μυρίζαμε minty fresh. Κάποιο έλεος!

Διάβασε ακόμα:

Hey blondies! Αυτά είναι τα πιο όμορφα καλοκαιρινά μακιγιάζ για ξανθές

Σταμάτα να αναρωτιέσαι «τι κρέμα να βάλω μετά την αποτρίχωση» και δες εδώ

Είναι Τετάρτη. Χρειάζεσαι ένα bubble pony


Πηγή