Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Ζέτα Μακρυπούλια: Αυτό είναι το μυστικό του χρώματος των μαλλιών της

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι ένα από τα αγαπημένα μας κορίτσια εδώ στο beauty department. Αφενός είναι (duh!) καλλονή και αφετέρου, λατρεύουμε το ξανθό της. Ήταν πάντοτε πηγή έμπνευσης για εμάς, αλλά έγινε πραγματικό hair icon όταν -μετά από χρόνια- άλλαξε εντυπωσιακά το χρώμα της χάρη στο French Balayage της L’Oréal Professionnel Paris.

Για τη νέα σεζόν λοιπόν, η Ζέτα ήθελε λίγη επιπλέον ανανέωση και για ακόμα μία φορά, τα βήματά της την έφεραν στην καρέκλα των L’Oréal Professionnel Paris experts, για να υιοθετήσει το τελευταίο (hottest) trend στο χρώμα αλλά και την περιποίηση των μαλλιών: Τo French Glossing!

image005

Με έμπνευση τη γαλλική φινέτσα, το je ne sais quoi των Γαλλίδων που τόσο λατρεύουμε αλλά και το γαλλικό savoire faire, η L’Oréal Professionnel Paris συνεργάστηκε με κορυφαίους κομμωτές και ανέπτυξε το French Glossing, την υπηρεσία 2 βημάτων που συνδυάζει δύο τεχνολογίες και δύο αποχρώσεις. Το αποτέλεσμα είναι απόλυτη κάλυψη των λευκών, πολυδιάστατο, φυσικό χρώμα και εκτυφλωτική λάμψη χάρη στη glossing θεραπεία.

image007

Όπως εξηγεί και η ίδια η Ζέτα: «Μετά το καλοκαίρι, τα μαλλιά μου είχαν ανάγκη από βαθιά περιποίηση και θρέψη. Η ρίζα είχε κατέβει και το χρώμα χρειαζόταν άμεσα ανανέωση. Με τη βοήθεια των hair experts της L’Oréal Professionnel Paris βρήκα αυτό ακριβώς που ήθελα να κάνω! Το French Glossing προσφέρει ταυτόχρονα κάλυψη και λάμψη, ενώ εκπέμπει τη γαλλική κομψότητα που τόσο αγαπώ. Η εμπιστοσύνη μου στην ομάδα της L’Oréal Professionnel Paris είναι πλέον αδιαπραγμάτευτη και είμαι ενθουσιασμένη με αυτή την ανανέωση».

Ποια είναι όμως τhair icons της; Πώς περιποιείται τα μαλλιά της; Πώς ένιωσε με την αλλαγή στα μαλλιά της; Η Ζέτα μας αποκάλυψε τα πάντα!

Ποια είναι τα French hair icons σου;

Το look της Brigitte Bardot έχει γράψει ιστορία στη μόδα και έχει επηρεάσει εκατομμύρια γυναίκες. Είναι και από τα δικά μου αγαπημένα, αυτό το λαμπερό ξανθό με τις χαρακτηριστικές έντονες φράντζες, που έχουν επιστρέψει άλλωστε δυναμικά!

Ποια είναι η καθημερινή ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σου;

Με το συνεχές styling για τις ανάγκες της εκπομπής, τα μαλλιά μου ταλαιπωρούνται αρκετά, επομένως χρειάζονται καθημερινή και στοχευμένη φροντίδα έτσι ώστε να παραμένουν δυνατά και απαλά και το ξανθό χρώμα λαμπερό. Χρησιμοποιώ κάθε μέρα το αγαπημένο μου Serie Expert Absolut Repair Oil της L’Oréal Professionnel Paris, που προσφέρει εντατική περιποίηση, άμεση αναδόμηση, λάμψη και ανάλαφρο, μη λιπαρό άγγιγμα στα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Μπορείτε να το βάλετε πριν το στέγνωμα για να προετοιμάσετε τα μαλλιά ή μετά για το τελικό φινίρισμα.

Πώς ένιωσες με την αλλαγή που έκανες μετά από τόσα χρόνια;

Έχω περάσει διάφορα στάδια και αλλαγές στα μαλλιά μου και έχω καταλήξει ότι το ξανθό είναι το χρώμα μου. Όμως χρειαζόμουν κάτι που θα το αναζωογονήσει και θα του δώσει μια πιο σύγχρονη, εκλεπτυσμένη και υγιή εικόνα, ιδίως μετά τις διακοπές. Μετά το French Balayage, που πραγματικά ανέδειξε τα ξανθά μου μαλλιά περισσότερο από ποτέ, το French Glossing ήταν η ιδανική συνέχεια καθώς προσφέρει και κάλυψη των λευκών και λάμψη στο χρώμα. Είμαι πολύ χαρούμενη με το αποτέλεσμα γιατί μου ταιριάζει απόλυτα!

Ποια είναι τα αγαπημένα σου προϊόντα L’ Oreal Professionnel;

Λατρεύω τη σειρά Serie Expert Metal Detox, η οποία εξουδετερώνει τα μέταλλα στα μαλλιά και έτσι το χρώμα και η υφή τους παραμένουν αναλλοίωτα μέχρι την επόμενη επίσκεψη στο κομμωτήριο. Τη χρησιμοποιώ εναλλάξ με τη σειρά Vitaminο Color, που προσφέρει ενυδάτωση και προστατεύει από το ξεθώριασμα.

Πόσο σημαντική είναι η εμπιστοσύνη ανάμεσα σε εμάς και τον κομμωτή μας;

Είναι το Α και το Ω σε ό,τι έχει να κάνει με τα μαλλιά. Ο κομμωτής μας είναι ο απόλυτος expert που μπορεί να αξιολογήσει την κατάσταση των μαλλιών μας και να προτείνει αυτό που πραγματικά έχουν ανάγκη, αλλά και αυτό που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα, με βάση την προσωπικότητα της και τον τρόπο ζωής της. Είναι σημαντικό να τους εμπιστευόμαστε γιατί μπορούν να μας κάνουν να δείχνουμε αλλά και να αισθανόμαστε μοναδικές!

Πιο όμορφη και ανανεωμένη από ποτέ λοιπόν, η Ζέτα υποδέχεται τη σεζόν με χαμόγελο και απόλυτη εμπιστοσύνη στους experts της L’Oréal Professionnel Paris. Το ίδιο άλλωστε πρέπει να κάνουμε όλες μας.

Το άψογα φυσικό, λαμπερό αποτέλεσμα του French Glossing, με την 100% κάλυψη των λευκών που συνδυάζει την περιποίηση με το αξεπέραστο αποτέλεσμα χρώματος, είναι κάτι που μόνο ένας κομμωτής μπορεί να μας χαρίσει.

Είτε αναζητάς έναν νέο, super fresh τρόπο για να καλύψεις τα λευκά σου, είτε θέλεις ένα updated, λαμπερό χρώμα, το French Glossing, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Όποια και αν είναι η ηλικία, ο τύπος των μαλλιών σου ή η ένταση των λευκών σου, το French Glossing μπορεί να σου χαρίσει το χρώμα των ονείρων σου σε 2 βήματα.

image013

Στο πρώτο βήμα, η ρίζα καλύπτεται τέλεια με τη μόνιμη βαφή iNOA. Έπειτα, το gloss Dia light εφαρμόζεται στα μήκη και αναζωογονεί το χρώμα, δημιουργεί τέλειο blending, θρέφει και βελτιώνει την τρίχα ενώ κάνει το αποτέλεσμα μοναδικά λαμπερό. Είναι ο απόλυτος συνδυασμός περιποίησης και χρώματος με την αξεπέραστη, επαγγελματική υπογραφή της L’Oréal Professionnel Paris.

Δεν είναι άρα δύσκολο να καταλάβεις, ούτε γιατί η Ζέτα Μακρυπούλια επέλεξε να εμπιστευτεί τη L’Oréal Professionnel Paris και να κάνει French Glossing, ούτε γιατί η εμπιστοσύνη μας στο κομμωτήριο και τους ειδικούς, είναι ο μόνος δρόμος για το άψογο αποτέλεσμα που όλες αναζητάμε.

image017

Το μυστικό της Ζέτας για άψογο χρώμα είναι το French Glossing και έγινε και δικό μας. Εσύ τι θα κάνεις τώρα;

Ανακάλυψε το French Glossing που σου ταιριάζει σε ένα από τα κομμωτήρια L’Oréal Professionnel Paris.

Επισκέψου την επίσημη ιστοσελίδα www.lorealprofessionnel.gr για να μάθεις περισσότερα για το French Glossing French Glossing για Κάθε Γυναίκα | L’OrealProfessionnel

Κάνε like στην Facebook page: L’Oréal Professionnel και μην ξεχάσεις να ακολουθήσεις τα @LorealPro #LorealProGR στο instagram




Πηγή