Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Ζέτα Μακρυπούλια: Οι λεπτομέρειες για το αποψινό της look

Όπως κάθε φορά, έτσι και αυτή την Κυριακή η Ζέτα Μακρυπούλια μας άφησε κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό. Εκεί που λέμε πως καλύτερα δεν γίνεται, με την επόμενη εμφάνισή της μας αποδεικνύει πως ναι, γίνετια και καλύτερα και απόψε πραγματικά είναι ομορφότερη από ποτέ. Αμέσως μόλις την είδαμε, τηλεφωνήσαμε στην λατρεμένη Γωγώ Νικηφοράκη για να μας αποκαλύψει τις λεπτομέρειες του αριστουργήματος που δημιούργησε και δεν μας το αρνήθηκε… 

«Κάναμε ένα smoky cat eye με eyeliner και σκιά στην εξωτερική γωνία. Θέλαμε ένα damatic αποτέλεσμα με δεδομένο το σημερινό της outfit και πιστεύω πως ταίριαξε ιδανικά. Είναι ένα πολύ απλό αλλά εντυπωσιακό μακιγιάζ που μπορούν όλες να υποστηρίξουν» μας είπε και συμφωνούμε 100%. «Είναι τόσο έντονο όσο πρέπει και τόσο dramatic ώστε να κάνει εντύπωση για τους σωστούς λόγους» είπε συνεχίζοντας και ήταν σα να διαβάζει τη σκέψη μας.

WhatsApp Image 2019 11 29 at 21.19.35

«Το μυστικό σε αυτό το look είναι το vinyl eyeliner. Δεν είναι ματ αλλά λαμπερό και δίνει αυτό το κάτι παραπάνω» είπε η Γωγώ συνεχίζοντας και, παρατηρώντας καλύτερα, είδαμε πως έβαλε και την σignature lαμπερή σκιά που βάζει συνήθως στο κέντρο του βλεφάρου. «Αυτή η πινελιά κάνει τα πάντα πιο λαμπερά. Είναι απαραίτητη βρίσκω. Σήμερα η Ζέτα είναι πιο όμορφη από ποτέ» είπε ολοκληρώνοντας και σχεδόν σηκωθήκαμε να τη χειροκροτήσουμε. Η Ζέτα είναι υπέροχη και η Γωγώ μία ακόμα φορά… «ζωγράφισε»

Διάβασε ακόμα: Winter white! Πέντε διαφορετικοί τρόποι για να φορέσεις τη λευκή σκιά


Πηγή