Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Ζήσε το Καλοκαίρι σου παρέα με το Carroten και κάνε τον ήλιο σύμμαχο!

To Carroten, το Νο. 1 αντηλιακό στην Ελλάδα, είναι εδώ για να ζήσουμε και αυτό το καλοκαίρι ξέγνοιαστοι, προστατευμένοι και λαμπεροί! Με υψηλής ποιότητας συστατικά, καινοτόμες φόρμουλες, προηγμένη αντηλιακή τεχνολογία, καλοκαιρινά αρώματα, και μεταξένιες υφές, το αγαπημένο ελληνικό brand προσφέρει ασφαλή προστασία και βαθιά περιποίηση στην επιδερμίδα. Με το Carroten o ήλιος γίνεται φίλος και σύμμαχος μας, καθώς όλα τα προϊόντα είναι φτιαγμένα με σύνθεση Supreme Light Technology, με ενισχυμένο σύστημα προστασίας 4 επιπέδων με UVB + UVA + VL + IRA που στοχεύει στο μεγαλύτερο φάσμα της ηλιακής ακτινοβολίας το οποίο ευθύνεται για την πρόωρη γήρανση και τις δερματικές βλάβες. Παράλληλα, με τη δύναμη της προβιταμίνης Α, συστατικό του καρότου, που τόσο αγαπά το Carroten, μας βοηθά να αποκτήσουμε ένα υγιές μαύρισμα! Ως ειδικός στην αντηλιακή κατηγορία, το Carroten δημιουργεί προϊόντα, τα οποία βασίζονται στο μοναδικό συνδυασμό αντηλιακής και καλλυντικής τεχνολογίας, προσφέροντας ασφαλή προστασία και βαθιά περιποίηση της επιδερμίδας. Ανακαλύψτε τις προϊοντικές σειρές γαλακτωμάτων και sprays του Carroten και απολαύστε τις καλοκαιρινές σας στιγμές!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Aqua Velvet After Sun, το πιο δροσερό και απολαυστικό sorbet του καλοκαιριού! Ενυδατώνει και καταπραΰνει την επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα διατηρεί τη ζωντάνια του μαυρίσματος για να ζήσεις το καλοκαίρι όπως ακριβώς το ονειρεύεσαι! #Carroten #aftersun #sunprotection #summer2k18

A post shared by Carroten Greece Official (@carrotenofficial) on

Η σειρά AQUAVELVET περιποιείται την επιδερμίδα, προσφέροντας ασύγκριτα βελούδινη αίσθηση. Η καινοτόμος και καλλυντική σύνθεση περιέχει το 2πλό σύστημα ενυδάτωσης και περιποίησης, Moisture Balance System, με Υαλουρονικό οξύ και Βεταΐνη, που προσφέρει πλούσια ενυδάτωση, ενισχύοντας τον υδρολιπιδικό φραγμό της επιδερμίδας.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ SUPREME LIGHT (UVB+UVA+VL+IRA)

ΒΑΘΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

ΑΙΣΘΗΣΗ ΔΡΟΣΙΑΣ

Διαθέσιμα SPF 6, 20, 30, 50

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Μετά τον ήλιο η επιδερμίδα σου χρειάζεται ενυδάτωση. Το ενυδατικό γαλάκτωμα #CarrotenAfterSunTanProlonging σού προσφέρει βαθιά ενυδάτωση για 24 ώρες, καταπραΰνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα διατηρεί τη χρυσαφένια της λάμψη!

A post shared by Carroten Greece Official (@carrotenofficial) on

Η αντηλιακή σειρά, PROTECT & CARE, προσφέρει ενισχυμένη προστασία στην επιδερμίδα, στοχεύοντας στο μεγαλύτερο φάσμα όλων των ηλιακών ακτίνων. Με ανάλαφρη, μη λιπαρή, ενυδατική υφή, για βαθιά ενυδάτωση, ταχεία απορρόφηση και μοναδικά απαλή επιδερμίδα.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ SUPREME LIGHT (UVB+UVA+VL+IRA)

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ AQUA MIMIC

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

ΕΛΑΦΡΙΑ ΥΦΗ

Διαθέσιμα σε γαλάκτωμα και spray SPF 20, 30

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Το Carroten μάς προτρέπει να ζήσουμε το καλοκαίρι μας, απολαμβάνοντας άφοβα τον ήλιο! Η αντηλιακή κρέμα Carroten Dream Skin CC υπόσχεται να μας προσφέρει ενισχυμένη προστασία από το μεγαλύτερο φάσμα των ηλιακών ακτινών, χαρίζοντάς μας έναν ομοιόμορφο χρωματικό τόνο!

A post shared by Carroten Greece Official (@carrotenofficial) on

Η αντηλιακή σειρά, MAGIN TAN & PROTECT, προσφέρει ενισχυμένη προστασία στην επιδερμίδα, στοχεύοντας στο μεγαλύτερο φάσμα όλων των ηλιακών ακτίνων, ενώ παράλληλα ενισχύει τη φυσική διαδικασία μαυρίσματος, με το ειδικά μελετημένο σύμπλοκο 3ης δράσης*, Tan Booster. Η βελούδινη, κρεμώδης υφή, ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος, προστατεύοντας από το ξεφλούδισμα και προσφέροντας ένα μακράς διάρκειας μαύρισμα. Οι πέρλες λάμψης φωτίζουν την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της έναν όμορφο χρυσαφένιο φυσικό τόνο.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ SUPREME LIGHT (UVB+UVA+VL+IRA)

ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΙΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ

ΒΑΘΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

*1. ενίσχυση της διαδικασίας μαυρίσματος, 2. παράταση της διάρκειάς του, 3. ενεργοποίηση της σύνθεσης του κολλαγόνου

Διαθέσιμα SPF 20, 30

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Γι’ αυτό το καλοκαίρι σού έχουμε ίσως το πιο σημαντικό tip: κάνε switch off από την καθημερινότητα, ταξίδεψε σε νέα μέρη, άκου τη «μουσική» της θάλασσας, αφέσου να απολαύσεις και να ζήσεις την κάθε στιγμή όπως ακριβώς θέλεις εσύ!

A post shared by Carroten Greece Official (@carrotenofficial) on

Το διάφανο αντηλιακό σπρέι MEN COOLING SPF30 , ειδικά σχεδιασμένο για άνδρες, προσφέρει εύκολη και γρήγορη εφαρμογή χάρη στον ανάλαφρο και συνεχή μικροψεκασμό. Με το προηγμένο σύστημα προστασίας UV balance, που διαθέτει, υψηλή περιεκτικότητα σε φωτοσταθερά φίλτρα ευρέως φάσματος (UVB+UVA). Είναι εμπλουτισμένο με το προηγμένο σύστημα Superdry, για άμεση απορρόφηση, χωρίς να αφήνει λευκά σημάδια. Το τονωτικό, ανδρικό του άρωμα απελευθερώνει ένα κύμα φρεσκάδας. 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ SUPREME LIGHT (UVB+UVA+VL+IRA)

ΔΙΑΦΑΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ
ΑΙΣΘΗΣΗ ΔΡΟΣΙΑΣ
ΥΨΗΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Είμαστε έτοιμοι, λοιπόν, για ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι παρέα με τον ελληνικό ήλιο και το Carroten, το No1 καλοκαιρινό love brand που μας χαρίζει στιγμές χαράς, ξεγνοιασιάς και διασκέδασης και κάνει τον ήλιο φίλο μας και το μαύρισμά μας ασφαλές.

Ζήσε το καλοκαίρι σου ξέγνοιαστα παρέα με τον ήλιο & άφησε στα αγαπημένα σου προϊόντα Carroten να κάνουν τα υπόλοιπα! #CarrotenSummerReady #CarrotenSummerProtected




Πηγή