Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μόλις έκανε την τέλεια ανανέωση στα μαλλιά της

Όταν πρωτογνωρίσαμε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ως κριτή του Greece’s Next Top Model, τη θαυμάσαμε για πολλούς λόγους. Για το χιούμορ και τη γλυκύτητά της, για την ευγένειά της και -βέβαια- για την ομορφιά της. Η παρουσιάστρια του ALPHA διαθέτει ένα από τα πιο εντυπωσιακά πρόσωπα και ένα φανταστικό κορμί. Εμείς σαν beauty addicts που είμαστε, όμως, έχουμε λατρέψει τα μαλλιά της.

Η Ηλιάνα έχει τέλεια μαλλιά. Μαλλιά με κίνηση, που εκπέμπουν λάμψη και υγεία. Είναι το #hairgoal του κάθε κοριτσιού και όχι άδικα. Και η αλήθεια είναι πως λίγες φορές την έχουμε δει να αλλάζει τα μαλλιά της. Είναι αμετανόητη καστανή και δεν «παίζει» εύκολα με το χρώμα της, ενώ δεν αποχωρίζεται και τα μακριά μαλλιά της.

Πέρσι την είδαμε να κόβει αφέλειες, μέσα στο 2020 απέκτησε φιλαριστά μαλλιά, ενώ λίγο πριν την έλευση του 2021 αφέθηκε στα χέρια του καλού της φίλου και διακεκριμένου hairstylist, Πάνου Παπανδριανού, κόβοντας αισθητά – αλλά όχι πολύ- τα μαλλιά της και αποκτώντας ένα μεσαίο μήκος.

Τώρα αποφάσισε να προβεί σε μία ακόμη αλλαγή. Μια ενδιαφέρουσα ανανέωση, θα λέγαμε. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εμπιστεύθηκε τον κομμωτή, Δημήτρη Σαράντου, και έκανε balayage στα μαλλιά της. Να, δες στα παρακάτω βίντεο!

 

Στην ουσία, η Ηλιάνα αποφάσισε να ανοίξει τις άκρες των μαλλιών της και με το balayage πέτυχε ένα άκρως φυσικό αποτέλεσμα. Τα μαλλιά της μοιάζουν σαν να τα έχει… «φιλήσει» ο ήλιος. Παραμένουν ως τη μέση καστανά και στις άκρες είναι λίγο πιο ανοιχτά. Όπως ακριβώς όταν γυρνάμε το καλοκαίρι από τις διακοπές μας. Τέλεια η ανανέωση που έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο χρώμα της, δε συμφωνείς;

Διάβασε ακόμα: Να γιατί δεν πρέπει να αφήσεις ποτέ τη μάσκα αργίλου να στεγνώσει στο πρόσωπό σου


Πηγή