Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Όλες οι λεπτομέρειες για το χθεσινό beauty look της

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι από τα πιο φρέσκα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης αυτήν τη στιγμή. Είναι ευχάριστη, χαμογελαστή και ευγενική και με όλα αυτά τα χαρίσματά της καταφέρνει καθημερινά να κερδίζει τους τηλεθεατές μέσα από την εκπομπή της “Pop Up” στον Alpha. Καταφέρνει, όμως, να τραβά τα βλέμματα και με τα beauty looks που κάνει καθημερινά. Καθόλου περίεργο, βέβαια, αν σκεφτεί κανείς ότι πίσω από τα μαλλιά και το μακιγιάζ της βρίσκεται ο ταλαντούχος hairstylist & make up artist, Γιάννης Σίσκος (στο Instagram θα τον βρεις ως @yannissiskos).

Ο Γιάννης χθες πραγματικά δημιούργησε πάνω στην Ηλιάνα και εμείς δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε. Θέλαμε να μάθουμε και τι έκανε ακριβώς στα μαλλιά και το μακιγιάζ της, αλλά να μας πει και μερικά από τα προϊόντα που χρησιμοποίησε. Δεν το αρνήθηκε. Απάντησε πολύ ευγενικά- όπως πάντα- σε όλες τις ερωτήσεις και απορίες μας.

«Στα μισά μαλλιά κάναμε δύο ανάποδες γαλλικές κοτσίδες, που έδεναν πίσω. Τα υπόλοιπα μαλλιά τα αφήσαμε ελεύθερα σε natural waves, τα οποία έκανα με σίδερο. Το hair look ήταν ελαφρώς wet  και για αυτό χρησιμοποίησα ένα gel, ώστε να κολλήσουν και τα μπροστινά μαλλιά που αφήσαμε στο μέτωπο της Ηλιάνας», μας είπε ο Γιάννης Σίσκος.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Yannis Siskos (@yannissiskos)

«Στο μακιγιάζ τονίσαμε τα φρύδια. Κάναμε έντονα και καλοσχηματισμένα φρύδια. Στα μάτια βάλαμε φωτεινή σκιά σε μπεζ-καφέ αποχρώσεις, λεπτό eyeliner και μισές βλεφαρίδες. Το ρουζ ήταν σε peachy απόχρωση, ενώ λίγο πάνω από τα μάγουλα βάλαμε και μια shimmer κρέμα. Κάναμε και contouring για το οποίο χρησιμοποίησα την παλέτα Strobing & Sculpting Palette, 01 Light Medium, της Radiant. Στα χείλη βάλαμε το μολύβι χειλιών Softline Waterproof Lip Pencil, 10 Cherry, της Radiant, ενώ το καθαρό, κόκκινο κραγιόν της Ηλιάνας ήταν το Korres, Morello Matte Lasting Lip Fluid 53 Red Velvet», μας αποκάλυψε ο Γιάννης. Και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε η τηλεφωνική μας επικοινωνία με μια υπόσχεση για πολλά, πολλά ακόμη εντυπωσιακά και ενδιαφέροντα beauty looks της Ηλιάνας από τα χέρια του!

Διάβασε ακόμα: Μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις ξεκαθάρισμα και στα εργαλεία hairstyling;




Πηγή