Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε το ιδανικό χτένισμα για τις δροσερές μέρες του καλοκαιριού

Η Αθηνά Οικονομάκου βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της και πετάει στα σύννεφα μιας και σε λίγες ημέρες θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της. Παρ’ όλο που η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει πολύ, η γλυκιά Αθηνά… δεν κάθεται σε ησυχία. Συνεχίζει κανονικά ορισμένες επαγγελματικές δραστηριότητές της, ενώ συναντά συχνά και τους φίλους της.

Και πάντα μα πάντα- σε κάθε εμφάνισή της- είναι ultra chic! Φορά υπέροχα outfits, ενώ έχει πάντα περιποιημένο μακιγιάζ και χτένισμα. Αυτό που εντυπωσίασε εμάς, πάντως, σε πρόσφατη εμφάνισή της ήταν το άκρως καλοκαιρινό και φρέσκο hairstyle που επέλεξε να κάνει.

Η επιχειρηματίας και ηθοποιός ανέβασε μερικά Insta Stories στο account της και εμείς δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από τα accent braids της. Μιλάμε για αυτές τις μικροσκοπικές πλεξούδες, που γίνονται δεξιά και αριστερά από το πρόσωπο και κάνουν αμέσως-αμέσως πιο cool το χτένισμα. Μόνο που… η Αθηνά Οικονομάκου προτίμησε να κάνει αυτές τις κοτσίδες λίγο πιο πίσω και όχι τόσο κοντά στο πρόσωπό της. Και μας άρεσε πολύ αυτή η παραλλαγή!

Μας έδωσε το #hairspiration που χρειαζόμασταν για τις μέρες και τα βράδια του καλοκαιριού, που φυσάει λίγο παραπάνω και που μπορούμε να αφήσουμε ελεύθερα τα μαλλιά μας χωρίς να σκάμε από τη ζέστη. Αλλά… with a twist! Δες στα παρακάτω βίντεο τα υπέροχα μαλλιά της Αθηνάς Οικονομάκου και θα συμφωνήσεις μαζί μας: δεν υπάρχει πιο εύκολο, στιλάτο και ξεχωριστό hairstyle για το καλοκαίρι από αυτό!

 

Διάβασε ακόμα: Beauty hack alert! Μάθε πώς θα ξεβάψεις τα νύχια σου χωρίς να γίνεις χάλια


Πηγή