Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε το πιο κομψό nail art της φετινής άνοιξης

Είναι αλήθεια πως η καραντίνα μάς έκανε να νοσταλγήσουμε πολλά πράγματα και πολλές συνήθειές μας. Εμείς οι γυναίκες ειδικά πεθυμήσαμε την περιποίηση των μαλλιών μας και των νυχιών μας και με το που άνοιξαν και πάλι κομμωτήρια και nail bars κλείσαμε εσπευσμένα το ραντεβού μας. Το ίδιο δεν έκανες κι εσύ;

Σε τέτοιο mood φαίνεται πως ήταν και η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία σήμερα το πρωί επισκέφθηκε το αγαπημένο της nail bar και φρόντισε τα νύχια της. Η εγκυμονούσα ηθοποιός κινήθηκε σε… γνώριμα μονοπάτια στο μανικιούρ της μιας και επέλεξε για πολλοστή φορά γαλακτερές αποχρώσεις βερνικιών. Την έχουμε δει και στο παρελθόν να επιλέγει στο μανικιούρ της, άλλωστε, nude και υπόλευκες αποχρώσεις και το ίδιο έκανε και σήμερα.

Ειδικότερα, και όπως θα δεις στο παρακάτω βίντεο, η μέλλουσα μανούλα έκανε το πιο elegant nail art της φετινής άνοιξης, βάφοντας σε γαλακτερό χρώμα όλα τα νύχια της και προσθέτοντας μια λεπτή, ολόλευκη και ακανόνιστη γραμμή! Πάτα το play και δες το υπέροχο μανικιούρ της Αθηνάς Οικονομάκου.

Όπως παρατήρησες, πρόκειται για ένα ultra chic και απλό nail art, το οποίο μπορείς κι εσύ να ζητήσεις από τη μανικιουρίστ σου στο επόμενο ραντεβού. Είτε το κάνεις σε αμυγδαλωτά νύχια, σαν της Αθηνάς, είτε σε πιο κοντά, το συγκεκριμένο μανικιούρ θα δείξει υπέροχο!

Διάβασε ακόμα: Ο πιο κοινός μύθος για το self tan που πρέπει να πάψεις να πιστεύεις


Πηγή