Τετάρτη , 17 Απρίλιος 2024

Η Αθηνά Οικονομάκου σου δείχνει το χτένισμα που πρέπει να δοκιμάσεις αυτό το Σαββατοκύριακο

Η Παρασκευή είναι η αγαπημένη μας μέρα (και όχι μόνο η δική μας δηλαδή) και αυτό γιατί υποδεχόμαστε το Σαββατοκύριακο επώδυνα μεν μιας και είναι η τελευταία μέρα δουλειάς, αλλά με πολλή χαρά γιατί θα ξεκουραστούμε, θα κάνουμε ξέγνοιαστες τις βόλτες μας και θα μπούμε σε mood διακοπών λίγο πριν από την άδεια μας.

Και επειδή είμαστε σίγουρες πως έχεις ήδη κανονίσει πως θα περάσεις το Σαββατοκύριακο σου, σε περίπτωση που δεν έχεις βρει ακόμη το χτένισμα που θα σε συντροφεύσει στην βραδινή σου έξοδο, τότε η Αθηνά Οικονομάκου θα σου δώσει την απόλυτη έμπνευση.

Η νεαρή ηθοποιός δημοσίευσε στο προσωπικό της Instagram account το απόλυτο καλοκαιρινό χτένισμα που πρέπει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε αυτό το σαββατοκύριακο. Η Αθηνά Οικονομάκου χώρισε τα μαλλιά της σε τρία ίσα μέρη και έπλεξε από την κορυφή του κεφαλιού τρεις boxer braids, δημιουργώντας ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα.

 

Ready to rock your world✌? Photo credits to ? @tmlpenny #mylifestyle #thetimeisNOW #readyfornewadventures #rocknroll #mysummer #summer2017 #hairstyle #braids #hairstyleideas #frenchbraids #AlloverEarrings #AlloverByAthinaOikonomakou #jewelrygram #NewCollection #staytuned

A post shared by Athina Oikonomakou Official☾ (@athinao1konomakou) on Jul 14, 2017 at 4:31am PDT

Απλό, γρήγορο και εύκολο, αυτό είναι το χτένισμα που μπορείς να ταιριάξεις με ό,τι και αν φορέσεις στην βραδινή σου έξοδο.


Πηγή