Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Η αλλαγή στα μαλλιά της Hailey Bieber είναι ό,τι χρειάζεσαι το φθινόπωρο

Είναι ένα κορίτσι φρέσκο, κομψό και μοναδικό όμορφο. Τα τελευταία χρόνια έχει κατακτήσει τις πασαρέλες, δίνοντάς μας παράλληλα ιδέες για το στυλ και την εξωτερική μας εμφάνιση. Η Hailey Bieber -ειδικά τον τελευταίο καιρό- μάς έχει δώσει άπειρες «εικόνες» για το μακιγιάζ και τα μαλλιά μας με το πιο πρόσφατο #beautyinspo να είναι το νέο χρώμα στα μαλλιά της.

Όχι, η Hailey δεν έκανε κάποια ριζική ή ανατρεπτική αλλαγή! Απλώς υιοθέτησε ένα πολύ γλυκό χρώμα στα μαλλιά, το οποίο είναι ιδανικό για τη μεταβατική εποχή στην οποία περνάμε αυτές τις μέρες. Η σύζυγος του Justin Bieber εγκατέλειψε τα ολόξανθα μαλλιά της και υιοθέτησε ένα υπέροχο, ζεστό μελί χρώμα.

Στην ουσία, το supermodel επέλεξε να φέρει τα μαλλιά της κοντά στο φυσικό της χρώμα και έτσι να μη χρειάζεται να επισκέπτεται κάθε τρεις και λίγο το κομμωτήριο, αλλά ούτε και να ταλαιπωρεί συχνά τα μαλλιά της με τις ξανθές βαφές.

Εκτός αυτού, όμως, έδωσε και την τέλεια έμπνευση σε εμάς τις ξανθές για το πώς να κάνουμε μια μικρή αλλαγή στα μαλλιά μας το φθινόπωρο. Άλλωστε, όλες μας λίγο-πολύ μετά τις διακοπές χρειαζόμαστε μια ανανέωση στην εξωτερική μας εμφάνιση, έτσι δεν είναι; Ας την κάνουμε, λοιπόν, όπως η Hailey!

Διάβασε ακόμα: Google: Αυτά τα 9 skincare συστατικά αναζητήθηκαν περισσότερο το 2020


Πηγή