Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η απάντηση στο contouring είναι το αγαπημένο makeup trend της πριγκίπισσας Diana!

Συστάσεις για την πριγκίπισσα Diana δεν χρειάζονται. Γοητευτική, ευγενική, με το δικό της ιδιαίτερο στυλ, γεμάτη αυτοπεποίθηση και δυναμισμό, η Diana ήταν μία γυναίκα που ξεχώρισε και αγαπήθηκε όχι μόνο από το βρετανικό λαό, αλλά και από ολόκληρο τον κόσμο.

Κι ενώ, μόλις χθες αναλύσαμε τρία hot fashion trends από την γκαρνταρόμπα της, αυτή τη φορά κάνουμε focus στο μακιγιάζ της. Γιατί, το αγαπημένο makeup trend της πριγκίπισσας είναι η απάντηση στο contouring… (συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω)!

 

A post shared by Princess Diana Forever (@princess.diana.forever) on Jul 25, 2017 at 10:16am PDT

 

A post shared by Princess Diana Forever (@princess.diana.forever) on Jul 12, 2017 at 7:30am PDT

Τι σχέση έχει το contouring με την πριγκίπισσα Diana θα αναρωτιέσαι. Ρίχνοντας μία ματιά στο λογαριασμό του Terry Barber, Director of Makeup Artistry της MAC για την Αγγλία και την Ευρώπη, στο Instagram, «πέσαμε» πάνω στο παρακάτω post, όπου λίγο πολύ ο makeup artist αναφέρει το look της Diana ως το “αντίδοτο” στην τάση του contouring.

 

A post shared by @terrybarberonbeauty on Feb 26, 2017 at 2:59am PST

«Shy Di Blush (Το ρουζ που κάνει τα μάγουλα να κοκκινίζουν σαν από ντροπή). Το iconic εντυπωσιακό flush στα μάγουλα. Είναι όμορφο να «βάλουμε» λίγη αίσθηση αθωότητας μέσα σε ένα πιο «επιθετικό», και έντονο makeup look.» σχολίασε χαρακτηριστικά.

Σε μία εποχή που η τάση του contouring και της τελειότητας στις γραμμές του προσώπου γίνεται εμμονή… ο Terry μας υπενθυμίζει πως  η φυσική ομορφιά, όπως τα αναψοκικκινισμένα μάγουλα από ντροπή ή μετά από τρέξιμο, μπορούν να σε κάνουν να δείχνεις πραγματικά όμορφη, δίχως ίχνος foundation στο πρόσωπό σου! 


Πηγή