Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Η αστεία beauty χριστουγεννιάτικη ιστορία μου… με τα σκούρα κραγιόν – Θα γελάσεις πολύ!

Έχω μια τρέλα να ντύνομαι και να στολίζομαι grande στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Η προετοιμασία μου ξεκινά από το πρωί. Σαν skincare lover που είμαι, καθαρίζω καλά με το καθαριστικό μου το πρόσωπό μου, κάνω scrub και έπειτα μάσκα λάμψης.

Θέλω να έχω δημιουργήσει τον τέλειο καμβά για να «ζωγραφίσω» το βράδυ. Καλά εννοείται ότι το outfit αποτελείται από τουλάχιστον ένα item με παγιέτα και στο μακιγιάζ υπάρχουν αρκετές δόσεις glitter. Είμαι μια queen τα Χριστούγεννα και το ζω. Και σχεδόν πάντα… αρχίζουν τα δύσκολα με το σκούρο κραγιόν που θέλω να φορέσω.

Hey brunette! Έχουμε όλα τα χρώματα για τα δικά σου χείλη

Στα ρεβεγιόν «παίζει» πάντα σκούρο κραγιόν και… κυνηγητό

Και αφού, που λες, έχω ετοιμαστεί και είμαι ένα βήμα πριν φύγω από το σπίτι, λέω «ας βάλω και το βυσσινί ή δαμασκηνί ή wine red κραγιόν μου». Γιατί δεν ξέρω αν σου είπα, αλλά λατρεύω τα σκούρα κραγιόν, ειδικά τις χριστουγεννιάτικες μέρες.

Ξεκινώ, λοιπόν, να το απλώνω στα χείλη μου και σχεδόν πάντα καταλήγω να είμαι σαν φάντασμα. Πασαλείβομαι, σβήνω από τη μία πλευρά των χειλιών με μπατονέτα, μουτζουρώνω την άλλη. Το βγάζω, το ξαναβάζω, άντε πάλι από την αρχή.

SKOURO KRAGION

Και κάπου εκεί έρχεται μήνυμα από τους φίλους μου ότι «σε πέντε λεπτά είμαι από κάτω, κατέβα» και εγώ κάπως σαν τρελή τρέχω μέσα στο χολ του σπιτιού να βρω το safe, ροζ κραγιόν που θα με σώσει.

Καταλαβαίνεις τι περνώ κάθε χρόνο; Και μένει και παραπονεμένο το σκούρο κραγιόν. Κι εγώ μαζί του. Φέτος, όμως, θα τα καταφέρω. Το έχω βάλει στόχο. Θα ακολουθήσω τα tips που θα δεις κι εσύ παρακάτω, κι αν δεν βάλω σκούρο κραγιόν σαν expert… να μη με λένε Μαρία.

Τα tips για να φορέσεις -επιτέλους- κι εσύ σωστά ένα σκούρο κραγιόν

#1 Προετοίμασε τα χείλη σου με scrub

Ανακάτεψε ζάχαρη με ελαιόλαδο και κάνε μασάζ στα χείλη σου, ώστε να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα. Έπειτα, ξέπλυνε με νερό και θα έχεις τα πιο απαλά χείλη ever.

#2 Βάλε λίγο foundation

Το foundation θα δημιουργήσει την τέλεια βάση για να μείνει σταθερό το κραγιόν σου για ώρες και να μην ξεθωριάσει.

#3 Το σωστό περίγραμμα είναι το παν

Εντάξει, ας μη σου λέω ψέματα. Κάθε χρόνο ξεχνώ το περίγραμμα, αλλά όταν τρέχω και δεν φτάνω συνειδητοποιώ ότι μου ήταν άκρως απαραίτητο. Για να μην την πατήσεις, λοιπόν, κι εσύ πάρε ένα μολύβι χειλιών στην ίδια απόχρωση με το κραγιόν σου και… «καθάρισες».

#4 Άπλωσε το κραγιόν σου

Πάρε τώρα το κραγιόν σου και άπλωσέ το στα χείλη. Δεν χρειάζεται να απλώνεις ξανά και ξανά. Γέμισε τα χείλη σου και έπειτα βάλε ανάμεσά τους ένα χαρτομάντηλο για να φύγει η περιττή ποσότητα. Είσαι έτοιμη!

Wait! Ρίξε μια ματιά στην gallery και δες μολύβια χειλιών και κραγιόν σε σκούρες αποχρώσεις για ένα… last minute shopping πριν τα Χριστούγεννα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το σκούρο κραγιόν είναι must τον χειμώνα – Tips για να το φορέσεις σωστά σαν τη Megan Fox

Mega-guide: Τα 30 πιο σκούρα και sexy κραγιόν για τον χειμώνα


Πηγή