Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Η γιορτή της μητέρας πλησιάζει και η μαμά σου αξίζει ένα από αυτά τα 10 beauty gifts

Είναι ο στυλοβάτης της ζωής μας, ο άνθρωπος που θα ακουμπήσουμε όταν δεν είμαστε και στα καλύτερά μας και εκείνη που θα σφίξουμε στην αγκαλιά μας τόσο δυνατά για να μοιραστούμε τη χαρά μας. Είναι η γυναίκα που ό,τι κι αν συμβεί θα είναι για πάντα αδιαπραγμάτευτα δίπλα μας.

Η μαμά, η μάνα, η μητέρα- όπως κι αν την πεις- είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή κάθε ανθρώπου και σε δύο μέρες από τώρα γιορτάζει. Ναι! Την Κυριακή 9 Μαΐου είναι η Γιορτή της Μητέρας και ξέρουμε πως ήδη έχεις σκεφτεί να δώσεις ένα όμορφο μπουκέτο με λουλούδια στη μαμά σου ή να της κάνεις το τραπέζι.

Σκέφτηκες, όμως, να της πάρεις και ένα ακόμη δωράκι; Κάτι που… θα την κάνει ακόμα πιο όμορφη από όσο είναι. Αν είσαι beauty junkie- σαν κι εμάς- δεν έχεις παρά να περιηγηθείς στην παρακάτω gallery και να δεις δέκα υπέροχες ιδέες για δώρα ομορφιάς, τα οποία θα κάνουν τη μαμά σου να σου χαμογελάσει πλατιά.

Έχουμε σκεφτεί πως θα της άρεσαν και τα beauty kits, όποτε βρήκαμε μπόλικα για να διαλέξεις, αλλά και τα μεμονωμένα προϊόντα. Ο οδηγός αγοράς μας περιλαμβάνει από αρώματα και προϊόντα μακιγιάζ μέχρι τα πιο πρόσφατα λανσαρίσματα σε skincare. Σίγουρα θα μπερδευτείς, γιατί όλα είναι υπέροχα, αλλά… γνωρίζεις τόσο καλά τη μαμά σου, που οπωσδήποτε θα βρεις αυτό που θα λατρέψει με την πρώτη ματιά!

Διάβασε ακόμα: 10 αντηλιακά με χρώμα για απόλυτη προστασία και τέλεια κάλυψη


Πηγή