Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η Δούκισσα Νομικού έκανε την τέλεια φθινοπωρινή ανανέωση στα μαλλιά της

Είναι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες ανάμεσα στις Ελληνίδες celebrities και εδώ στο Queen.gr τής έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία. Η ευγένεια, η καλοσύνη και η ομορφιά της είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που μας κάνουν να τη λατρεύουμε. Ειδικά… το τελευταίο.

Ποιος θα αντικρύσει για πρώτη φορά τη Δούκισσα Νομικού και δε θα μαγευτεί από την ομορφιά της; Έχει υπέροχο πρόσωπο, εντυπωσιακά μάτια και υπέροχα μακριά μαλλιά. Ειδικά τα μαλλιά της είναι #hairgoal για πολλά κορίτσια. Αν θυμάσαι, η Δούκισσα από τότε που έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδάκι, άφησε λίγο πιο σκουρόχρωμη τη ρίζα- κοντά στο φυσικό ανοιχτό καστανό της χρώμα- και διατήρησε τα υπόλοιπα μαλλιά της ξανθά (ίσως λίγο πιο σκουρόχρωμα από όταν την πρωτογνωρίσαμε).

Το γεγονός, λοιπόν, ότι δεν τα έβαφε συχνά σε συνδυασμό με τη σωστή περιποίηση είχε ως αποτέλεσμα υπέροχα μακριά μαλλιά σαν αυτά της Ραπουνζέλ. Χθες, όμως, η αγαπημένη παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή μετά από 3 χρόνια και να επισκεφθεί τον προσωπικό της κομμωτή, Πάνο Καλλίτση.

Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, η Δούκισσα Νομικού έγινε κατάξανθη και απέκτησε ένα εκτυφλωτικό και λαμπερό ξανθό χρώμα στα μαλλιά της θυμίζοντάς μας τον εαυτό της και την εμφάνισή της πριν γίνει μαμά για πρώτη φορά. Από εμάς είναι μεγάλο ΝΑΙ! Με γεια, Δούκισσα!

Διάβασε ακόμα: DIY Time! Φτιάξε δύο τέλεια eye gels για την καταπολέμηση των μαύρων κύκλων


Πηγή