Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Η Ελένη Μενεγάκη με τις πιο εντυπωσιακές βλεφαρίδες – Πώς θα τις αποκτήσεις κι εσύ

Με casual στυλ εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια του MEGA επέλεξε ένα cool & sporty look, αλλά αποφάσισε να κάνει τη διαφορά με το… μακιγιάζ της.

Με bold βλεφαρίδες η Ελένη

Η Ελένη Μενεγάκη βγήκε on air σήμερα το μεσημέρι με αθλητικό look, φορώντας μαύρο παντελόνι και oversized, λευκό πουλόβερ.

High bun και κόκκινο κραγιόν! Κάν’το όπως η Ελένη Μενεγάκη

Τα μαλλιά της ήταν ολόισια, ενώ τη διαφορά έκαναν στο μακιγιάζ της οι βλεφαρίδες. Η παρουσιάστρια κινήθηκε σε γήινους τόνους σε όλο το πρόσωπο με τις βλεφαρίδες της να είναι πιο πλούσιες, μακριές και καμπυλωτές από ποτέ.

Το βλέμμα της, όπως θα δεις και στο παρακάτω βίντεο, ήταν το κάτι άλλο.

Πώς θα αποκτήσεις πλούσιες και όμορφες βλεφαρίδες

Όπως και όλο το πρόσωπο, έτσι και οι βλεφαρίδες θέλουν τη φροντίδα τους. Δεν αρκεί, δηλαδή, μόνο η μάσκαρα για να είναι εντυπωσιακές και τέλειες.

Αν θέλεις, λοιπόν, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στα extensions βλεφαρίδων, που τα τελευταία χρόνια είναι super hot, ή… να δεις τα tips που έχω παρακάτω για τέλειες βλεφαρίδες.

Υβριδικές βλεφαρίδες: Όσα θέλεις να ξέρεις πριν τις δοκιμάσεις

#1 Να κάνεις πάντα καλό ντεμακιγιάζ

Μην τρίβεις τις βλεφαρίδες σου όταν ξεβάφεσαι. It’s a don’t! Με απαλές κινήσεις αφαίρεσε το μακιγιάζ και φρόντισε, αν χρησιμοποιείς αδιάβροχη μάσκαρα, να έχεις και προϊόν ντεμακιγιάζ για αδιάβροχα προϊόντα.

#2 Βάλε κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς λίγο καστορέλαιο ή ελαιόλαδο σύρριζα στις βλεφαρίδες (όπως θα έβαζες eyeliner)

Τα δύο έλαια θρέφουν τις βλεφαρίδες, προστατεύουν την τρίχα και συμβάλλουν στην ανάπτυξή της.

#3 Χρησιμοποίησε primer βλεφαρίδων

Τα mascara primers περιέχουν βιταμίνες, όπως η βιταμίνη Ε, που βοηθούν στη θρέψη της βλεφαρίδας. Δίνουν όγκο, τις διαχωρίζουν και προσφέρουν ένα έντονο και παράλληλα φυσικό αποτέλεσμα.

Μη φύγεις! Στην gallery σού έχω τέλεια primers βλεφαρίδων και αδιάβροχα ντεμακιγιάζ ματιών για να έχεις ό,τι χρειάζεσαι στο νεσεσέρ σου.

Stay tuned γιατί… έρχεται και φανταστικό ρεπορτάζ αγοράς με μαύρες mascara.


Πηγή