Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Η Ελένη Τσολάκη έκανε το πιο girly, καλοκαιρινό χτένισμα που πρέπει να αντιγράψεις ASAP

Η Ελένη Τσολάκη χάρηκε πάρα πολύ με το άνοιγμα της εστίασης- όπως όλες μας, άλλωστε- και δεν έχασε χρόνο! Από τις πρώτες κιόλας μέρες λειτουργίας των εστιατορίων αποφάσισε να συναντήσει αγαπημένους φίλους και συναδέλφους και να απολαύσει ένα όμορφο γεύμα πλάι στο κύμα.

Γι’ αυτήν την εμφάνισή της, η γνωστή παρουσιάστρια επέλεξε ένα πολύ girly και ultra summerish χτένισμα, το οποίο μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη από το πρωί στην παραλία – αλλά και στη δουλειά- μέχρι το βράδυ που θα πιείς το ποτό σου. Τι έκανε, λοιπόν, η Ελένη στα μαλλιά της;

Τα έπιασε σε half-up αλογοουρά, δηλαδή μισά επάνω μισά κάτω, και, για να δώσει ένα girly και ανέμελο twist στο χτένισμά της, χρησιμοποίησε ένα ροζ εμπριμέ μαντήλι. Υιοθέτησε, λοιπόν, στα μαλλιά της μία από τις πιο hot τάσεις του φετινού καλοκαιριού, που δεν είναι άλλη από τη χρήση αξεσουάρ στα χτενίσματα.

Στην παρακάτω gallery θα δεις το απόλυτα καλοκαιρινό χτένισμα της Ελένης Τσολάκη και σίγουρα θα θέλεις κι εσύ να το δοκιμάσεις εδώ και τώρα. Αν αύριο το πρωί έχεις κανονίσει το καφεδάκι σου πάντως ή το πρώτο μπάνιο στην παραλία, μη διστάσεις να πιάσεις τα μαλλιά σου σαν την Ελένη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κλέψεις τις εντυπώσεις.

Διάβασε ακόμα: Chanel Cruise 21/22: Ένα απόλυτα κομψό hair trend έρχεται να μας απασχολήσει μετά από καιρό


Πηγή