Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Η Ελεονώρα Μελέτη είχε ένα ultra chic χτένισμα στη σημερινή εκπομπή της

Η Ελεονώρα Μελέτη συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την εκπομπή «Ώρα για Μελέτη» μέσα από τη συχνότητα του Alpha και μας ενημερώνει καθημερινά για όσα συμβαίνουν στη χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό. Με εγκυρότητα και σοβαρότητα, η παρουσιάστρια έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο πρωινό τηλεοπτικό τοπίο.

Έχει καταφέρει, όμως, να εντυπωσιάσει και με τα καθημερινά beauty looks της. Η πανέμορφη Ελεονώρα φροντίζει σε κάθε εκπομπή της να μας δίνει το απαραίτητο #beautyinspo για να είμαστε περιποιημένες και όμορφες σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας.

Αυτό έκανε και σήμερα εντυπωσιάζοντάς μας με το κομψό χτένισμά της. Ο προσωπικός hairstylist της γλυκιάς παρουσιάστριας, Θάνος Βογιατζής, επιμελήθηκε τα μαλλιά της για ακόμη μια φορά, τα οποία ήταν σε χαλαρούς κυματισμούς με χωρίστρα στη μέση.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

@nonoram @oragiameleti #backstage #makeupartist #mymakeup #mywork #hairstyling #styling @irisleontariti #hair & #makeup by me

A post shared by Thanos Vogiatzis (@thanosvogiatzis) on

Η Ελεονώρα μάς είχε συνηθίσει τις τελευταίες ημέρες με παρόμοιο χτένισμα, αλλά πλαϊνή χωρίστρα. Σήμερα, μάλλον, αποφάσισε να κάνει μια ανεπαίσθητη, chic αλλαγή και το αποτέλεσμα ήταν άκρως επιτυχημένο. Πρόκειται, άλλωστε, για ένα hairstyle που είναι ιδανικό για κάθε περίσταση- από τη δουλειά, τη βόλτα μέχρι και ένα επίσημο κάλεσμα- και που ταιριάζει σε κάθε μήκος μαλλιού. Σε ευχαριστούμε Ελεονώρα για το τέλειο #hairinspo!

Διάβασε ακόμα: Αυτά είναι τα πιο κολακευτικά χρώματα βερνικιών με βάση την επιδερμίδα σου




Πηγή