Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Η Ελεονώρα Μελέτη με υπέροχο & chic μακιγιάζ στη σημερινή εκπομπή της

Η Ελεονώρα Μελέτη ξεχώρισε από την πρώτη μέρα προβολής της εκπομπής «Ώρα για Μελέτη» στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA. Καθημερινά, από τις 11.00 ως τη 13.00, μας ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο με τη γλυκύτητα, την εγκυρότητα και τη σοβαρότητα που τη διακατέχει.

Η ξανθιά παρουσιάστρια, όμως, φροντίζει να μας εντυπωσιάζει και να μας δίνει ιδέες για το καθημερινό μακιγιάζ μας. Το ίδιο έκανε και σήμερα. Η πανέμορφη Ελεονώρα εμφανίστηκε το πρωί στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και έλαμπε ολόκληρη.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

@nonoram @oragiameleti #backstage #makeupartist #mymakeup #mywork #hairstylist #styling @irisleontariti #hair & #makeup by me

A post shared by Thanos Vogiatzis (@thanosvogiatzis) on

Ο προσωπικός της make up artist, Θάνος Βογιατζής, είχε φροντίσει να της κάνει ένα υπέροχο και κομψό μακιγιάζ για να μας πει τη γλυκιά «καλημέρα» της. Όπως βλέπεις και στη φωτογραφία, η Ελεονώρα για ακόμη μια φορά κινήθηκε στους τόνους που ξέρει ότι αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά της και την κολακεύουν πολύ.

Ειδικότερα, επέλεξε μια σκιά σε χρυσή-μπεζ απόχρωση, έντονη γραμμή μαύρου eyeliner και μάσκαρα, ενώ το beauty look ολοκληρώθηκε με nude-ροζ κραγιόν. Και κάπως έτσι για ακόμη μια φορά η Ελεονώρα μάς έδωσε το τέλειο #beautyinspo για τις καθημερινές-και όχι μόνο- εμφανίσεις μας. We love you, Ελεονώρα!

Διάβασε ακόμα: Street style beauty! Αυτό το χτένισμα κυριάρχησε στις μητροπόλεις της μόδας




Πηγή