Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μόλις έκανε το πιο girly και κομψό nail art

Τη γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor, αλλά κυρίως όταν βγήκε από το παιχνίδι, οπότε και την αγαπήσαμε πραγματικά. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει συχνή τηλεοπτική παρουσία λόγω της δουλειάς της και ειλικρινά δε χορταίνουμε να τη βλέπουμε. Είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι, που φροντίζει πάντα την εμφάνισή της, τα μαλλιά της, αλλά και τα νύχια της. Και ακριβώς εδώ θα σταθούμε στο συγκεκριμένο θέμα.

Η όμορφη δημοσιογράφος θέλει πάντα να έχει περιποιημένα άκρα, όπως άλλωστε και οι περισσότερες γυναίκες. Η Ευρυδίκη φροντίζει και επισκέπτεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα το αγαπημένο της nail bar επιλέγοντας πάντα κομψά και καλαίσθητα nail art, όπως το πιο πρόσφατο που είδαμε στα Insta stories της και το οποίο λατρέψαμε.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε ένα πολύ girly, κομψό και χρωματιστό nail art, που πραγματικά μας έβαλε σε mood διακοπών. Ή καλύτερα μας έβαλε την ιδέα να κλείσουμε ραντεβού με τη μανικιουρίστ μας για να κάνουμε κι εμείς ακριβώς το ίδιο. Ένα nude-pink nail art με κάθετη γραμμή στο κέντρο. Αυτό ακριβώς το μανικιούρ έκανε η Ευρυδίκη και η τσαχπινιά ήταν ότι η κάθετη γραμμή είχε και διαφορετικό χρώμα σε κάθε νύχι. Πραγματικά, οι φούξια, λευκές, σιέλ και neon πορτοκαλί κάθετες γραμμές του nail art της έδωσαν ένα girly και summerish twist που όλες οι γυναίκες επιζητάμε στα καλοκαιρινά μανικιούρ μας.

Τώρα που είδες το τέλειο μανικιούρ της Ευρυδίκης Βαλαβάνη (μπορείς να το δεις καλύτερα και στην gallery), ξέρουμε ότι ανυπομονείς να έρθει η Δευτέρα, για να κλείσεις το δικό σου ραντεβού και να αντιγράψεις αυτό το nail art. Άλλωστε, ποια γυναίκα δε θέλει να έχει περιποιημένα νύχια;! Η φροντίδα των άκρων μας, μας δίνει έξτρα πόντους αυτοπεποίθησης και χαράς και αν μη τι άλλο αυτό το χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ στις καλοκαιρινές μας διακοπές. Ας ευχαριστήσουμε, λοιπόν, την υπέροχη Ευρυδίκη για το nailspiration που μας έδωσε! You are the best, girl!

Διάβασε ακόμα: Τελικά το ρυζόνερο βοηθά τα μαλλιά να μακρύνουν πιο γρήγορα;


Πηγή