Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια δοκίμασε το πιο ανατρεπτικό hairlook του καλοκαιριού

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μια από τις πιο όμορφες και επιτυχημένες γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης. Τη γνωρίσαμε σε πολύ μικρή ηλικία με σκούρο καστανό μαλλί και εδώ και πολλά χρόνια την έχουμε συνηθίσει με ένα υπέροχο ξανθό signature χρώμα στα μαλλιά, το οποίο τονίζει τα φανταστικά γαλανά μάτια της.

Γενικά, η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια δεν κάνει τολμηρές αλλαγές ούτε στα κουρέματα, ούτε στο χρώμα των μαλλιών, αλλά ούτε και στα χτενίσματα. Την έχουμε αγαπήσει -ιδιαιτέρως τα τελευταία χρόνια μέσα από το Ρουκ Ζουκ που παρουσιάζει στον ANT1- με το μακρύ καρέ της, το οποίο άλλοτε έχει σε χαλαρούς κυματισμούς, σε κομψά updos, αλλά και σε πολύ σγουρά ή ολόισια μαλλιά.

Πριν λίγες μέρες, όμως, η Ζέτα αποφάσισε να κάνει ένα αρκετά τολμηρό και ανατρεπτικό χτένισμα με αφορμή και την έναρξη των γυρισμάτων του «Ρουκ Ζουκ» για τη νέα σεζόν. Η παρουσιάστρια αφέθηκε στα χέρια του προσωπικού της hairstylist, Στέφανου Βασιλάκη, ο οποίος δημιούργησε double buns. Όχι, όμως, δύο απλά buns. Ο Στέφανος Βασιλάκης δημιούργησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού δύο γαλλικές πλεξούδες, οι οποίες κατέληγαν σε double buns, ενώ στην μπροστινή πλευρά του κεφαλιού είχε δημιουργηθεί ένα sleek αποτέλεσμα. Κι εμείς μόλις είδαμε αυτό το τόσο cool & fresh χτένισμα, το οποίο ταιριάζει απίστευτα στη Ζέτα Μακρυπούλια, «σπάσαμε» το κεφάλι μας να θυμηθούμε πού το έχουμε ξαναδεί. Και θυμηθήκαμε.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Hey @zeta_makripoulia_official ! Are you feeling your oats today? #Hair #Creation #NewSeason #RoukZouk #Allabouthair #Myhair

A post shared by Stefanos Vasilakis (@stefanos.vasilakis) on

Το είδαμε πριν μερικά χρόνια και συγκεκριμένα στα catwalks του Οίκου Christian Dior για τη σεζόν Spring/Summer 2017 και στο αποδεικνύουμε με φωτογραφίες που θα βρεις στην παρακάτω gallery. Βέβαια, το γαλλικό Fashion House παρουσίασε αυτό το χτένισμα μόνο σε bun εκδοχή (όχι σε double buns), αλλά η ομοιότητα με το χτένισμα της Ζέτας Μακρυπούλια είναι πραγματικά τρομερή. Και από εμάς είναι ένα μεγάλο «ΜΠΡΑΒΟ» και στη Ζέτα που το τόλμησε και στον ταλαντούχο κομμωτή της που πρότεινε ένα runway χτένισμα στην ελληνική τηλεόραση.

Διάβασε ακόμα: Ετοιμάζεται η Kim Kardashian να λανσάρει τη δική της skincare σειρά;




Πηγή