Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έφερε την άνοιξη με το νέο μανικιούρ της

Είναι το πιο χαμογελαστό, λαμπερό και αισιόδοξο κορίτσι της ελληνικής τηλεόρασης. Τουλάχιστον τη φετινή σεζόν. Δεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξεις τον ALPHA στη 13.00 το μεσημέρι, να δεις την εκπομπή “Pop up”, και να μη σου φτιάξει η διάθεση αντικρίζοντας το πηγαίο και αληθινό χαμόγελό της. Ο λόγος για την… Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η Ηλιάνα, όμως, δεν είναι μόνο πηγή χαράς, είναι και πηγή έμπνευσης για εμάς τις γυναίκες από την κορυφή ως τα νύχια. Και σε αυτό το τελευταίο θα σταθούμε εδώ. Στα νύχια της. Από την αρχή του 2021 μάς έχει χαρίσει το απόλυτο #nailspiration κάνοντας ανατρεπτικά και πρωτότυπα μανικιούρ.

Το πιο πρόσφατο μανικιούρ της, βέβαια, δεν το λες extravagant. Μπορείς άνετα να πεις, όμως, πως έφερε την άνοιξη μέσα στην καρδιά του χειμώνα. Γιατί το λέμε αυτό; Διότι η παρουσιάστρια και μοντέλο επέλεξε αυτήν την εβδομάδα να κινηθεί σε ανοιξιάτικα χρώματα στα νύχια της κάνοντας ένα μανικιούρ σε ροδί-κοραλλί απόχρωση με ανεπαίσθητο glitter.

Πατώντας το play στο βίντεο θα μπορέσεις να δεις το νέο μανικιούρ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και το σίγουρο είναι πως η διάθεσή σου θα φτιάξει αμέσως. Δες στην παρακάτω gallery και μερικά βερνίκια που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τα νύχια σου… όπως η αγαπημένη μας Ηλιάνα.

Διάβασε ακόμα: We are calling it! Αυτό το χρώμα θα φοράμε όλες στα μάτια μας το 2021


Πηγή