Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μόλις δοκίμασε μία από τις πιο hot τάσεις στα nail art

Τα νύχια είναι εθισμός για εμάς εδώ στο Queen.gr! Αγαπάμε να βλέπουμε περιποιημένα νύχια, να ανακαλύπτουμε νέα και σύγχρονα nail art, να παρακολουθούμε όλες τις τάσεις που παρουσιάζουν οι nail artists στο Instagram και- φυσικά- να δοκιμάζουμε σχέδια στα δικά μας χέρια.

Μας αρέσει, όμως, να παρακολουθούμε και τις αγαπημένες μας celebrities, οι οποίες γίνονται πολλές φορές έμπνευση για εμάς. Το ίδιο συνέβη και με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η όμορφη παρουσιάστρια και μοντέλο πρόλαβε- όπως φαίνεται- να φτιάξει το δικό της, νέο μανικιούρ πριν ανακοινωθεί από την κυβέρνηση εκ νέου το κλείσιμο των nail bars.

Η Ηλιάνα, λοιπόν, υιοθέτησε μια από τις πιο hot τάσεις στα nail art και έσπευσε να κάνει story & post στο Instagram για να μοιραστεί μαζί μας τη χαρά της, που πρόλαβε να περιποιηθεί τα άκρα της. Μη βιάζεσαι! Δεν πρόκειται για κάποιο γιορτινό σχέδιο στα νύχια. Πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή σχέδια νυχιών των τελευταίων ετών.

Στην παρακάτω gallery θα ανακαλύψεις το νέο nail art της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και- σίγουρα- θα εντυπωσιαστείς. Μην απογοητευτείς, όμως, πιστεύοντας πως είναι δύσκολο και πως δεν μπορείς να το κάνεις μόνη σου στο σπίτι. Αντιθέτως! Είναι αρκετά απλό και το παρακάτω βίντεο θα σε βοηθήσει να το κάνεις… like a pro!

Διάβασε ακόμα: Τα 8 tips για όμορφα & υγιή μαλλιά, σύμφωνα με τον hairstylist της Meghan Markle


Πηγή