Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου υποδέχεται την άνοιξη με ένα πολύ chic μανικιούρ

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα κορίτσι που αγαπάμε πολύ εδώ στο Queen.gr για πολλούς και διάφορους λόγους. Μας φτιάχνει τη διάθεση κάθε μεσημέρι μέσα από την εκπομπή «Pop Up» και το κανάλι του ALPHA, ενώ μας κάνει να μην μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από το Instagram account της και τις υπέροχες φωτογραφίες που ανεβάζει.

Η παρουσιάστρια και μοντέλο διαθέτει μια μεσογειακή ομορφιά που πραγματικά σε συνεπαίρνει. Και φροντίζει να την αναδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάνοντας πάντα τις πιο elegant επιλογές στα μαλλιά και το μακιγιάζ της. Τελευταία, ωστόσο, άλλο είναι αυτό που μας έχει αφήσει άφωνες στην εμφάνισή της. Ούτε το make up, ούτε τα χτενίσματά της, που πάντα είναι εξαιρετικά.

Η Ηλιάνα έχει βαλθεί σχεδόν κάθε εβδομάδα να μας εντυπωσιάζει με τα μανικιούρ της και αυτό έκανε πριν μερικές ημέρες. Για να υποδεχθεί, λοιπόν, τον Μάρτιο δεν έκανε κάποιο εξεζητημένο nail art, ούτε κάτι δύσκολο. Έβαψε τα νύχια της σε ένα πολύ φωτεινό και κομψό χρώμα, που όλες μπορούμε να κάνουμε και μόνες μας στο σπίτι. Να δες…

Η αλήθεια είναι πως κάπως μας έχει μπερδέψει ως προς την απόχρωση. Ή μάλλον… αυτή η απόχρωση του μπλε φαίνεται διαφορετική σε σκοτεινό μέρος και αλλιώτικη στο φως. Πρόκειται πάντως για ένα χρώμα που κινείται ανάμεσα στο θαλασσί, το μπλε και το μοβ και ομολογουμένως μας αρέσει πάρα πολύ.

 

Ταιριάζει με κάθε outfit, είναι super ανοιξιάτικο και κολακεύει κάθε τόνο επιδερμίδας. Από τα πιο ανοιχτόχρωμα κορίτσια μέχρι και εκείνα με σταρένιο δέρμα. Για να σε βοηθήσουμε, λοιπόν, να κάνεις κι εσύ το ίδιο μανικιούρ με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ψάξαμε και βρήκαμε πέντε βερνίκια που πλησιάζουν πολύ την απόχρωση των νυχιών της. Ανακάλυψέ τα στην παρακάτω gallery και τόλμησε αυτό το μανικιούρ! Ειδικά σήμερα που είναι η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας έχεις ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε λίγη παραπάνω περιποίηση!

Διάβασε ακόμα: 7+1 μυστικά για υπέροχο δέρμα, σύμφωνα με τις facialists της Meghan Markle


Πηγή