Τετάρτη , 1 Μάιος 2024

Η ιδανική γυναικά είναι εκείνη που έχει το πακέτο…περιποίησης Cleria φυσικά!

Μία γυναίκα που σέβεται, αγαπά και φροντίζει τον εαυτό της ξέρει να δίνει πάντα προσοχή στην εμφάνισή της και να επιλέγει τα σωστά καλλυντικά περιποίησης.  Ποιά είναι όμως τα βασικά εκείνα προϊόντα που δεν πρέπει καμία μας να αμελεί να περιλαμβάνει στη beauty ρουτίνα της; Μα φυσικά εκείνα που της παρέχουν αντιγηραντική προστασία, ενυδάτωση και λάμψη όχι μόνο σε πρόσωπο αλλά και σώμα.

Το χρόνο δε μπορούμε να τον νικήσουμε, μπορούμε όμως να τον κάνουμε φίλο μας και να επιβραδύνουμε την εμφάνιση των σημαδιών του επάνω μας. Για να το καταφέρουμε αυτό δεν πρέπει να αμελούμε 3 βασικά βήματα φροντίδας που συστήνουν δερματολόγοι και αισθητικοί.

Ποια είναι αυτά;

  1. Αποτελεσματικός καθαρισμός της επιδερμίδας του προσώπου
  2. Μια ενυδατική κρέμα προσώπου με πλούσια αντιγηραντική δράση
  3. Ενυδάτωση από την κορυφή ως τα νύχια

Το ξέρω ότι υπάρχουν εκατοντάδες ή και χιλιάδες μικρά μπουκαλάκια εκεί έξω που υπόσχονται τα παραπάνω. Οπότε εύλογα θα αναρωτηθείς «και τώρα τι να διαλέξω; Τι να εμπιστευτώ και χωρίς να δαπανήσω υπέρογκα ποσά» Μην…πελαγώνεις!

Το brand Cleria της Pharmasept, σου έχει ετοιμάσει το…κατάλληλο πακέτο ώστε να μην χρειάζεται να αναζητήσεις τίποτα περισσότερο. Περιλαμβάνει τρία must have προϊόντα ομορφιάς, που αποτελούν το τρίπτυχο της επιτυχίας σου για να πετύχεις φρέσκια και αναζωογονημένη εμφάνιση σε μαλλιά, πρόσωπο και σώμα. Και επιπλέον σε value for money τιμή!

Ώρα να σου συστήσω λοιπόν το Premium edition πακέτο ομορφιάς για ολοκληρωμένη φροντίδα στην καλύτερη τιμή!

Περιέχει:

CLERIA Refreshing Micellar Water 100ml

cleria micellar 100ml

Υποαλλεργικό νερό ντεμακιγιάζ για πρόσωπο και μάτια με φυσικούς  παράγοντες, κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος. Καθαρίζει αποτελεσματικά με τις λιγότερες κινήσεις, και παράλληλα ενισχύει το λιπιδικό πλέγμα παρέχοντάς της όλα τα απαραίτητα λιπαρά οξέα που δε μπορεί να συνθέσει μόνη της.

CLERIA Lift Effect Cream 50ml

CLERIA Lift Effect Cream 50ml

24ωρη κρέμα προσώπου για ώριμες επιδερμίδες, πλούσια σε αντιγηραντικούς παράγοντες. Αυξάνει τη σφριγηλότητα, χαρίζει βαθιά ενυδάτωση, μειώνει ρυτίδες και λεπτές γραμμές προσφέροντας παράλληλα πλούσια αντιοξειδωτική προστασία.

CLERIA Renewal Dry Oil 100ml

cleria renewl dry oil box 100ml single

Μια πολυχρηστική επιλογή για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Ξηρό λάδι, με υπέροχο άρωμα πλούσιο σε ενυδατικά και αντιγηραντικά συστατικά. Ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος την επιδερμίδα, επαναφέρει τη νεανική όψη και χαρίζει υγεία και λάμψη στα μαλλιά.  Διαθέτει ελαφριά υφή που απορροφάτε αμέσως χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τα:

Cleria

 


Πηγή