Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Η κίνηση που θα κάνει το βλέμμα σου φωτεινό και ξεκούραστο σε μόνο 3 δευτερόλεπτα!

Είναι αυτές οι φορές που ψάχνεις ανάσες δροσιάς ακόμη και μέσα στο χειμώνα, αυτές οι στιγμές που κοιτώντας τον εαυτό σου στον καθρέφτη δείχνεις πολύ κουρασμένη λόγω των non-stop υποχρεώσεών σου (από τις 09.00 το πρωί μέχρι τις 9.00 το βράδυ) αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν θέλεις τα σημάδια κούρασης να καταβάλλουν το πρόσωπό σου, πόσο μάλλον το βλέμμα σου.

Είναι όλες αυτές οι περιπτώσεις που στη δική μου τουλάχιστον καθημερινότητά μεταφράζονται στην αναζήτηση μικρών «beauty θαυμάτων» που θα αναζωογονήσουν το βλέμμα μου μέσα σε δευτερόλεπτα και θα με κάνουν να βλέπω τα πράγματα με μία άλλη, πιο ξεκούραστη ματιά… Γιατί μη ξεχνάς τι πιο γοητευτικό από ένα φωτεινό, καθαρό βλέμμα;

Και κάπως έτσι, ανακάλυψα την ανάλαφρη κρέμα ματιών Pep Start™ Eye Cream της Clinique! Φωτίζει, ξυπνά και αναζωογονεί τα κουρασμένα μάτια άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα.

queen krema

Η «θαυματουργή» σύνθεσή της περιλαμβάνει ένα μίγμα από 7 pep-τίδια που βοηθούν να διατηρηθεί το κολλαγόνο που απειλείται από το καθημερινό άγχος, την κούραση και την έλλειψη ύπνου – τα σημάδια μιας έντονης ζωής- και ένα συνδυασμό καταπραϋντικών και αναζωογονητικών συστατικών (όπως η καφεΐνη, η μελάσα) που βοηθούν την περιοχή των ματιών να παραμείνει ήρεμη και ισορροπημένη για να αντιμετωπίσει τα πάντα.

 

Pep Start Eye Cream clinique

Όσο για το πώς εφαρμόζεται; Το καινοτόμο σφαιρικό απλικατέρ κάνει μασάζ και μειώνει το πρήξιμο από τα κουρασμένα μάτια, τονώνοντάς τα. Παράλληλα, αποτελεί την ιδανική βάση για το μακιγιάζ των ματιών. Τρία δευτερόλεπτα αρκούν για να φωτιστεί το βλέμμα και να δείξει ξεκούραστο σαν μετά από ένα καλό ύπνο.

Extra beauty editor’s tip : 1. Για ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση δροσιάς και ανακούφισης διατήρησέ τη στο ψυγείο, όπως κάνω κι εγώ 2. Σε κάθε περίπτωση μην ξεχνάς να τηρείς το χρυσό κανόνα του 8 ωρου ύπνου!

 


Πηγή