Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Η καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας γίνεται μία χαρούμενη εμπειρία με την YOUTH LAB

Ο καθαρισμός είναι το πιο βασικό βήμα για την περιποίηση του προσώπου, εμείς σου προτείνουμε το αγαπημένο μας τζελ καθαρισμού Daily Cleanser, που με ελάχιστη ποσότητα, κάνει πλούσιο αφρό και απομακρύνει άψογα μακιγιάζ και ρύπους. Tip: Έχει ευχάριστο άρωμα που θα σε χαλαρώνει!

Το Beauty Tool σε συνδυασμό με το Daily Cleanser, είναι ο καλύτερος τρόπος για να ανανεώσεις την επιδερμίδα σου καθώς προσφέρουν βαθύ καθαρισμό και ήπια απολέπιση!

Στην συνέχεια, δεν πρέπει να παραλείπεις την ενυδάτωση και την προστασία της καθαρής σου επιδερμίδας. Κι αν δεν έχεις χρόνο να εφαρμόζεις διαφορετικά προϊόντα, η CC Complete Cream Spf 30 θα σου λύσει τα χέρια καθώς με μία κίνηση καλύπτεις όλες τις καθημερινές σου ανάγκες! Ελαφριά κάλυψη που προσαρμόζεται στον τόνο του δέρματός σου, νεανική λάμψη, ενυδάτωση,  αντιοξειδωτική δράση και προστασία από τον ήλιο!

Και αφού αρκετές φορές… ξεχνάμε την κρέμα ματιών, η YOUTH LAB. βρήκε τον τρόπο να την εφαρμόζεις κάθε πρωί! Η CC Complete Cream for Eyes προσφέρει ενυδάτωση, ελαστικότητα και μειώνει τους μαύρους κύκλους. Το καλύτερο; Περιέχει φυσικές χρωστικές, έτσι μπορείς να την χρησιμοποιείς για φυσική κάλυψη αντί ή μαζί με το concealer!

Αν κι εσύ τρέχεις από το πρωί μέχρι το βράδυ στους δρόμους, τότε χρειάζεσαι φρεσκάρισμα και προστασία on-the-go! Το Oil Free Compact Cream είναι ένα κρεμώδες makeup σε compact μορφή που έχει βελούδινη αίσθηση και χαρίζει ματ κάλυψη! Σε πρακτική συσκευασία με καθρέπτη και σφουγγαράκι, είναι ένα προϊόν που δε πρέπει να λείπει από καμία τσάντα! Tip: σε προστατεύει από τον ήλιο και τις ελεύθερες ρίζες όλο το χρόνο!

Τα ελληνικά δερμοκαλλυντικά YOUTH LAB. http://www.youthlab.com/ είναι δερματολογικά ελεγμένα, χωρίς parabens, γλουτένη ή επιθετικούς καθαριστικούς παράγοντες και δε δοκιμάζονται σε ζώα.

Θα τα βρεις σε επιλεγμένα φαρμακεία.


Πηγή