Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει το τέλειο tip για τα μαλλιά σου στην καραντίνα…

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ένα από τα κορίτσια που αγαπάμε πολύ εδώ στο queen γενικά και ειδικά στο beauty department! Είναι βλέπεις από τις γυναίκες που δοκιμάζουν πράγματα στα μαλλιά τους! Κάνει αλογοουρές, κοτσίδες, τα έκοψε καρέ… Ναι, εντάξει, παραμένει ξανθιά και έτσι πρέπει αλλά κάνει τα περισσότερα χτενίσματα στην Ελληνική show biz kαι από εμάς παίρνει άριστα! Να δες ένα από τα αγαπημένα μας…

Αυτό το χτένισμα το είχε κάνει πολύ πριν από την καραντίνα αλλά και τώρα, τις ημέρες που διανύουμε, εκτός του ότι συνεχίζει να μας κρατά παρέα με την εκπομπή της κάνει και πράγματα στα μαλλιά της! Σήμερα για παράδειγμα φόρεσε ένα τέλειο κοκαλάκι και μας θύμισε πως ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσουμε όλα αυτά τα τσιμπιδάκια που έχουμε κρυμμένα στα συρτάρια μας.

eva tso 90797068 2577436509161872 4300038340596072543 n

Οι όμορφες μπαρέτες και τα τσιμπιδάκια ήταν τάση και τα φορέσαμε πολύ όμως… κάπως τα ξεχάσαμε τόσες μέρες μέσα στο σπίτι. Η Κατερίνα λοιπόν μας τα θύμισε και σκοπεύουμε να τα φορέσουμε όλα! Είναι άλλωστε ο τέλειος τρόπος για να μην πέφτουν τα μαλλιά στο πρόσωπό μας, είναι σούπερ για selfies και κάνουν καλό στην… υγεία μας όπως γράψαμε νωρίτερα (δες εδώ).

Από σήμερα και στο εξής λοιπόν, θα φοράμε τα τσιμπιδάκια μας όπως η Κατερίνα και θα περιμένουμε το επόμενο tip της. Μέχρι τότε, σε περίπτωση που δεν έχεις τσιμπιδάκια ή θέλεις να κάνεις στον εαυτό σου δώρο μερικά, μπορείς να πας στην παρακάτω gallery kαι να παραγγείλεις αυτά που διαλέξαμε (ή όσα ακόμη θες) online! Και να θυμάσαι: Μένουμε σπίτι, προστατεύουμε εμάς και τους γύρω μας και όλα μα όλα θα πάνε καλά!

Διάβασε ακόμα: 10+1 Gadgets για πραγματικά επαγγελματική περιποίηση στο σπίτι

 


Πηγή