Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου υιοθέτησε μία από τις πιο κομψές τάσεις στο μακιγιάζ

Κάθε εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου αποτελεί και μία έμπνευση για όλα τα κορίτσια, ειδικά όταν πρόκειται για το beauty look της και δη για το μακιγιάζ της. Ναι, η ξανθιά παρουσιάστρια πειραματίζεται και τολμά στο κομμάτι “make up”, προσαρμόζοντας πάντα τις τάσεις στο δικό της πρόσωπο και στη δική της προσωπικότητα.

Και αυτό ακριβώς έκανε σε χθεσινό post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Κάνοντας, λοιπόν, ένα scroll στο feed μας πέσαμε πάνω σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά και ultra chic make up looks, που έχουμε δει το τελευταίο διάστημα, και που έχει κάνει ποτέ η Κατερίνα. Πρόκειται για μία τάση που μας έχει απασχολήσει πολύ εδώ και περίπου μια πενταετία και που -μάλλον- θα βλέπουμε και το 2021.

Αναφερόμαστε στο matchy-matchy μακιγιάζ! Στο make up, δηλαδή, που χρησιμοποιείς το ίδιο ακριβώς χρώμα σε δύο σημεία του προσώπου σου. Και η αγαπημένη μας Κατερίνα Καινούργιου δοκίμασε ένα matchy-matchy μακιγιάζ, φορώντας σκιά και κραγιόν ακριβώς στο ίδιο χρώμα.

Στην παρακάτω gallery μπορείς να δεις το επιτυχημένο και κομψό make up look της, αλλά και τα προϊόντα με τα οποία μπορείς να το πετύχεις. Μην ξεχνάς πως οι εκπτώσεις ήδη άρχισαν. Εκτός αυτού, πάντα είναι η σωστή στιγμή για να απολαύσεις μια υπέροχη εμπειρία ομορφιάς κάνοντας beauty shopping!

Διάβασε ακόμα: Αν υποφέρεις ακόμα από τη maskne, θυμήσου τι πρέπει να κάνεις…


Πηγή