Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Η κρέμα ματιών ΔΕΝ είναι μόνο για τα μάτια. Διάβασε πώς θα σώσει άλλο ένα σημείο του προσώπου σου

Η κρέμα ματιών δεν είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής περιποίησης όλων μας αν και θα έπρεπε. Πολλά κορίτσια –λανθασμένα- πιστεύουν πως, περνώντας την κρέμα προσώπου και από τα μάτια, φροντίζουν την ευαίσθητη αυτή περιοχή. Εννοείται πως αυτό όχι μόνο δεν αρκεί αλλά δεν είναι και αποτελεσματικό. Το δέρμα γύρω από τα μάτια έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις γιατί είναι πολύ διαφορετικό από το υπόλοιπο πρόσωπο… όχι όμως από όλο το υπόλοιπο πρόσωπο. Το δέρμα στα χείλη μας και γύρω από αυτά, έχει πολλές ομοιότητες με αυτό των ματιών και έτσι, η κρέμα ματιών είναι το ιδανικό προϊόν για την περιποίησή των χειλιών!

Περνώντας όση κρέμα ματιών έχει περισσέψει στα χέρια σου από τα χείλη, φροντίζεις για την ενυδάτωσή τους, προλαμβάνεις τις ρυτίδες (ειδικά αν είσαι καπνίστρια) και φρόντιζες πως τα σημάδια της γήρανσης δεν θα είναι εμφανή για πολύ καιρό.

Alexander Wang emn S18 001

Μάλιστα, μπορείς να χρησιμοποιείς μία ελαφριά κρέμα ματιών στα χείλη σου έτσι κι αλλιώς σε περίπτωση που θεωρείς πως αυτό που περισσεύει στα δάχτυλά σου δεν αρκεί. Υπάρχουν βέβαια και εξειδικευμένα προϊόντα για αυτή τη χρήση αλλά, θα έχεις σίγουρα παρατηρήσει πως πολλά προϊόντα είναι για μάτια ΚΑΙ χείλη. Σε κάθε περίπτωση, εμείς συγκεντρώσαμε παρακάτω τις αγαπημένες μας κρέμες ματιών για να φροντίσεις και τις δύο περιοχές ταυτόχρονα! Win-win!

Διάβασε ακόμα: Ξύπνησες με hangover; Την επόμενη φορά πρέπει να έχεις μία από αυτές τις κρέμες στο ψυγείο


Πηγή