Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Η κόρη της Victoria Beckham μόλις έκανε το τέλειο smoky eyes… στη μαμά της

Η Harper Beckham φαίνεται πως έχει γίνει αυτοκόλλητη με τη μαμά της. Η Victoria είναι το πρότυπο της 9χρονης κόρης της και για αυτό πολλές φορές η μικρή προσπαθεί να μιμηθεί τη μαμά της ή και να ακολουθήσει τα βήματά της.

Ας μην ξεχνάμε ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο η μικρή Harper στήριξε τη Victoria στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου- όπου και παρουσίασε τη νέα συλλογή της- φορώντας δημιουργία της, ενώ τώρα μάλλον αποφάσισε να δοκιμαστεί στην τέχνη… του μακιγιάζ.

Ναι, η 9χρονη Harper επιμελήθηκε το make up της μαμάς της, κάνοντας μάλιστα κάτι αρκετά δύσκολο για αρχάρια. Η μικρή, λοιπόν, έκανε με μεγάλη επιτυχία smokey eyes στη Victoria Beckham και φυσικά η περήφανη μαμά δεν άντεξε! Ήθελε να δείξει πόσο χαρούμενη είναι για το ταλέντο της κόρης της και έτσι δημοσίευσε το επιτυχημένο make up look στο Instagram της εταιρείας καλλυντικών της.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Thank you to my makeup artist Harper Seven for this look ✨ x VB

A post shared by Victoria Beckham Beauty (@victoriabeckhambeauty) on

Όπως βλέπεις στη φωτογραφία, οι σκιές είναι glitter και πολύ εντυπωσιακές, ενώ το αποτέλεσμα είναι άκρως επιτυχημένο. Η μικρή λεπτομέρεια που δείχνει ότι η μικρή Harper «το έχει» και θα την παρατηρήσεις στο παρακάτω βίντεο είναι μία: ότι η κόρη της Victoria Beckham χρησιμοποίησε τα δάχτυλά της (και όχι πινέλα) για να κάνει αυτό το τέλειο smoky eyes. Για δες…

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Instant glamour ✨ VB in Lid Lustre Tea Rose & Honey. Exclusively at VictoriaBeckhamBeauty.com #CleanBeauty

A post shared by Victoria Beckham Beauty (@victoriabeckhambeauty) on

Διάβασε ακόμα: Τα 5 beauty don’t της καραντίνας




Πηγή