Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η Μαρία Κορινθίου έκανε τη μεγάλη αλλαγή και ανακάλυψε ότι οι ξανθές περνούν καλύτερα…

Η αγαπημένη ηθοποιός Μαρία Κορινθίου, γνωστή για το μεσογειακό της ταπεραμέντο και την αγάπη της στις καστανές αποχρώσεις των μαλλιών της, κάνει την «απόλυτη» ανατροπή και γίνεται ΞΑΝΘΙΑ λίγο πριν την πρεμιέρα της, εμπιστευόμενη την εμπειρία και την εξειδίκευση της Schwarzkopf Professional και της σειράς BLONDME!

Η Μαρία Κορινθίου κάνει το μεγάλο άλμα με αφορμή το νέο θεατρικό της ρόλο και αλλάζει για πρώτη φορά το χρώμα των μαλλιών της! Για την αλλαγή αυτή εμπιστεύτηκε τη Schwarzkopf Professional και τον Regional Ambassador της Schwarzkopf Professional και βραβευμένο δύο φορές Best Editorial Stylist & Best Hair Colorist, Χρήστο Μιχαηλίδη, ο οποίος σε συνεργασία με την τεχνική ομάδας της Schwarzkopf Professional, χρησιμοποίησε την εξειδικευμένη σειρά χρώματος και περιποίησης BLONDME για τέλειο αποτέλεσμα!

003

«O ρόλος αυτός έχει μεγάλο βάρος και είναι πολύ απαιτητικός. Ένιωσα ότι έπρεπε να προσεγγιστεί με σεβασμό και ακρίβεια. Αφέθηκα πλήρως στα χέρια του Χρήστου Μιχαηλίδη και της ομάδας της Schwarzkopf Professional! Δεν θα μπορούσα να εμπιστευτώ καμία άλλη εταιρία, γιατί γνωρίζω ότι τα προϊόντα BLONDME που διαθέτει, αποτελούν την ολοκληρωμένη σειρά χρώματος και περιποίησης πραγματικά αφιερωμένη στα ξανθά μαλλιά! Η αλλαγή είναι μεγάλη και ανατρεπτική και τώρα ανακαλύπτω την ‘ξανθιά version’ του εαυτού μου» ανέφερε η Μαρία Κορινθίου.

004

Ανακάλυψε και εσύ συμβουλές για να διατηρήσεις άψογο το ξανθό χρώμα στα μαλλιά σου, μέσα από το Instagram account της Μαρίας Κορινθίου, η οποία θα μοιράζεται την καθημερινότητά της ως ξανθιά πλέον, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στα προϊόντα της Schwarzkopf Professional.  


Πηγή