Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Η μεγάλη beauty τάση της Κορέας με ένα "κλικ" στο σπίτι σου

Στη Νότια Κορέα η ενασχόληση με την ομορφιά είναι κάτι σαν εθνικό σπορ και η φροντίδα της επιδερμίδας μια πραγματική ιεροτελεστία. Καθόλου περίεργο, λοιπόν, που η βιομηχανία καλλυντικών έχει το βλέμμα της στραμμένο στη συγκεκριμένη χώρα αναζητώντας νέες τάσεις μέσα από τις κορεατικές καινοτομίες, οι οποίες φτάνουν πλέον και στη Δύση. Τα καλλυντικά που προέρχονται από την Κορέα θεωρούνται άκρως επαναστατικά και πρωτοποριακά. Συνδυάζουν την καινοτομία με τις προσιτές τιμές και εμπνέονται από τις συνήθειες των γυναικών της χώρας, για τις οποίες η γυναικεία περιποίηση αποτελεί κάτι πολύ σημαντικό. Εσύ μπορείς εύκολα να τα αποκτήσεις με ένα κλικ στο διάσημο ηλεκτρονικό κατάστημα καλλυντικών lookfantastic.gr  στο οποίο θα βρεις ξεχωριστή κατηγορία αφιερωμένη στην κορεατική ρουτίνα ομορφιάς

Μερικές από τις μάρκες που θα ανακαλύψεις:

BONAIR
Mία μάρκα που εξειδικεύεται στα φυσικά εκχυλίσματα βοτάνων και τα είδη τους.

THE LOTUS
Το κύριο συστατικό αυτής της μάρκας είναι τα καθαρά λευκά φύλλα λωτού από το νησί Jeju, την “Χαβάη της Κορέας”, το οποίο είναι πλούσιο σε μεταλλικά και ηφαιστειακά εδάφη.

Manefit
Μία μάρκα που ειδικεύεται σε μάσκες προσώπου με πατενταρισμένη τεχνολογία. Η σειρά περιλαμβάνει 5 διαφορετικές μάσκες.

Pack-age
Ιδρύθηκε το 2016 και έχει προσελκύσει από τότε την προσοχή με τη γλυκιά συσκευασία του καθώς και με τις συναρπαστικές μάσκες του.

G9Skin
Τo G9Skin προσταστεύει την επιδερμίδα από την περιβαλλοντική και ατμοσφαιρική ρύπανση που μαστίζει την καθημερινή μας ζωή.

Berrisom
Με τα removable lip prints η μάρκα Berrisom έχει ήδη κάνει αίσθηση. Η μάρκα χρησιμοποιεί μία φόρμουλα για τα προϊόντα της που εξάγεται από τρεις τύπους μούρων και δύο τύπους λουλουδιών.

J. One
Το best seller της μάρκας J.One είναι το Jelly Pack Primer, εκμεταλλευόμενο το ανερχόμενο jelly trend.

Seoulista
Η μάρκα Seoulista ειδικέυεται στις μάσκες προσώπου για γυναίκες που παίρνουν στα σοβαρά τη φροντίδα του δέρματός τους και προσπαθούν να υιοθετήσουν την ομορφιά της Νότιας Κορέας.

Holika Holika
Πιθανώς το πιο διάσημο εμπορικό σήμερα στην καμπάνια μας είναι η Holika Holika, η οποία είναι ήδη πολύ επιτυχημένη με την ασπρόμαυρη σειρά της “Pig Nose”.

11693522 1154559167495074

LRP0082

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

H μέλλουσα μαμά Khloe Kardashian αποκάλυψε ποια προϊόντα λατρεύει τώρα και ίσως τα έχεις και εσύ

 

 


Πηγή