Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η νέα αρωματική σειρά BVLGARI ALLEGRA σε προσκαλεί να δημιουργήσεις το δικό σου signature άρωμα

Η αρωματική σειρά BVLGARI ALLEGRA, αποτελείται από πέντε συναρπαστικά αρώματα και πέντε «magnifiers» και σε προσκαλεί να δημιουργήσεις το δικό σου μοναδικό, προσωπικό άρωμα, που θα σε ταξιδέψει σε εικόνες που συναντάς στην όμορφη, γεμάτη πάθος και ζωή Ρώμη.

Rock’N’Rome: Μια απογευματινή βόλτα στη Ρώμη με φόντο το ηλιοβασίλεμα και ένα δροσιστικό Spritz

FIORI

Fiori D’Amore: Ένα μπουκέτο με κατακόκκινα τριαντάφυλλα και το συναίσθημα που τα συνοδεύει

ALLEGRA

Riva Solare: Μια αναζωογονητική μέρα απολαμβάνοντας τις Ιταλικές ακτές, τον ήλιο και τη θάλασσα

ESTASI

Dolce Estasi: Μια γλυκιά γιορτή με αγαπημένα πρόσωπα, άνεση και ονειροπόλα διάθεση

VENETA

Fantasia Veneta: Η νυχτερινή έξοδος στο καρναβάλι της Βενετίας, σαγηνευτική και γεμάτη εκπλήξεις

Για τα πέντε magnifying αρώματα, ο μάστερ αρωματοποιός της συλλογής JacquesCavallier, εμπνεύστηκε από πέντε πολύτιμα συστατικά της φύσης, και εκχυλίζοντας τις καλύτερες και πιο σπάνιες ποικιλίες, κατάφερε να δημιουργήσει ένα μοναδικό οσφρητικό αποτέλεσμα.

50 8121e7f90f0c377d4efaf0eb6b82f70d

Magnifying Essences

Κάθε magnifying άρωμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε από τα αρώματα της σειράς, προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη ένταση στο συναίσθημα και το έντονο ταπεραμέντο του ιταλικού lifestyle.

bergamot

MAGNIFY BERGAMOT #MagnifyForMore Joy

Το περγαμόντο με όλη του την φωτεινή και αναζωογονητική δύναμη, αποδίδει τον πολύπλευρο χαρακτήρα αυτού του μοναδικού εσπεριδοειδούς θυμίζοντας μας μια ηλιόλουστη μέρα σε διακοπές.

musk

MAGNIFY MUSK #MagnifyForMore Bliss

To musk σε ένα μοναδικό ακόρντο συνδυασμένο με σπόρους από ιβίσκο, με την αισθαντική και λαμπερή του παρουσία προσφέρει ένα άρωμα που αγκαλιάζει και γίνεται ένα με το δέρμα.

patchouli

MAGNIFY PATCHOULI #MagnifyForMore Passion

Το πατσουλί, εκχυλισμένο από ποικιλία που παράγεται αποκλειστικά στην Ινδονησία, απαλλαγμένο από τους πιο γήινους τόνους, χαρίζει διάθεση αποπλάνησης και μυστηρίου.

ROSE

MAGNIFY ROSE #MagnifyForMore Love

Το τριαντάφυλλο, με τις δύο διαφορετικές ποικιλίες που έχουν χρησιμοποιηθεί, προσφέρει μια εμπειρία γεμάτη αισιοδοξία και δημιουργεί ρομαντική ατμόσφαιρα με την παρουσία woody βάσης που σαγηνεύει.

VANILLA

MAGNIFY VANILLA #MagnifyForMore Thrill

Η βανίλια Μαδαγασκάρης, με τη μέθοδο εκχύλισης που έχει επιλεχτεί, προσφέρει το μοναδικό, γλυκό της  άρωμα, με όλο το βάθος, την πολυπλοκότητα και το sex appeal που φέρνει μία ισχυρή έλξη.

Τέλος, ο οίκος BVLGARI με την τεράστια κληρονομιά δεξιοτεχνίας, έδωσε την ίδια προσοχή για τον σχεδιασμό των μπουκαλιών, όσο και για τα μοναδικά κοσμήματα που δημιουργεί. Το μπουκάλι, με μοναδικό και πολυτελές design καθώς και eco-friendly χαρακτήρα, αποτελείται από 96% γυαλί και είναι εύκολο να ανακυκλωθεί.  Η συσκευασία αποτελείται κατά 80% από ανακυκλωμένα υλικά, και το χαρτί προέρχεται από 100% από ανακυκλώσιμες πηγές.


Πηγή