Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Η νέα κρέμα της Shiseido είναι μία ανεξάντλητη πηγή πολύτιμης ενέργειας

Η Legendary Enmei collection, απευθύνεται σε γυναίκες που επιδιώκουν να αποκτήσουν και να διατηρήσουν μια όμορφη, φυσική́ επιδερμίδα. Για τον πολύτιμο ορό άλλωστε είχαμε μιλήσει τα περασμένα Χριστούγεννα και σου είχα εξηγήσει γιατί αξίζει κάτι παραπάνω από μία θέση στο νεσεσέρ σου. Σήμερα θα μιλήσουμε για τη νέα προσθήκη στη σειρά, τη Future Solution LX Legendary Enmei Ultimate Renewing Cream. Θα σου τα εξηγήσω όλα…

Τhe Enmei Herb
Προέρχεται από́ τα δάση του ιερού́ βουνού́ Kayal και είναι γνωστό́ για τις δυνάμεις μακροβιότητας και ανανέωσης που εσωκλείει. O θρύλος αναφέρει ότι, ο Kobo Daishi, ένας βουδιστής μοναχός και λόγιος, χρησιμοποίησε το θαυματουργό́ Enmei για να θεραπεύσει έναν άρρωστο ταξιδιώτη που περιέθαλψε.
Για την Legendary Enmei Ultimate Renewing Cream, το βότανο περισυλλέγετέ – με το χέρι – μια από τις πιο συμβολικές μέρες του Ιαπωνικού έτους – Τensha Nichi. Αυτές οι ημερομηνίες είναι σπάνιες και θεωρούνται ως οι στιγμές που οι μυστικές δυνάμεις του σύμπαντος βρίσκονται στο απόγειό τους.

Green Treasured Silk
Όπως το πολύτιμο ροζ διαμάντι, έτσι και το Green Treasured Silk, αποτελεί ένα από τα σπανιότερα και ανεκτίμητης αξίας δώρα της φύσης. Κλώθεται στα Ιαπωνικά δρύινα δάση από τις πεταλούδες της νύχτας, που τα κουκούλια τους παράγουν μόλις το ένα εκατομμυριοστό από όλο το μετάξι στον  πλανήτη. Λέγεται μάλιστα ότι, το μεγαλειώδες αυτό συστατικό, αφορούσε παραδοσιακα την αυτοκράτειρα.
Οι ίνες με απαλό πράσινο χρώμα και εξαίσια λάμψη, είναι αέρινες και απαλές με ασύγκριτη ελαστικότητα και αντοχή.

SFSLX AW20 Social Post Cream Serum RGB WEB 2000px 300dpi

Δύο σπάνια και πολύτιμα συστατικά που αξιοποιούν την δύναμη της φύσης λοιπόν, ενώνονται μέσα στην πρωτοποριακή της φόρμουλα.
Η συνδυαστική τους δράση ενισχύει την ικανότητα του δέρματος να ανανεώνεται.  Το περίγραμμα του προσώπου άλλωστε είναι το κλειδί για την συνολική εικόνα.
 Eμποτισμένη με ενέργεια, η επιδερμίδα αντιστέκεται αποτελεσματικότερα στην βαρύτητα καθώς υποστηρίζεται από μια διαδικασία συνεχούς ανανέωσης. Σε συνδυασμό με την τελετουργία περιποίησης μάλιστα, η εμπειρία και το αποτέλεσμα φτάνουν σε άλλο, θεικό επίπεδο.

Η νέα Future Solution LX Legendary Enmei Ultimate Renewing Cream έρχεται για να συμπληρώσει λοιπόν τις 5 αξίες της Legendary Enmei Collection:

  1. Aναζήτηση. Η αυστηρή αναζήτηση και επιλογή των πολυτιμότερων ιαπωνικών συστατικών.
  2. Καλλιέργεια. Η προσθήκη προσεκτικά επιλεγμένων συστατικών για την δημιουργία της πιο πολυτελούς υφής.
  3. Συγκομιδή . Η αφοσίωσηστην περισυλλογή –με το χέρι- του βοτάνου Enmei σε μια ειδική μέρα «υψηλής ενέργειας».
  4. Φροντίδα . Η μυστική αύρα που αντιπροσωπεύει την φωτεινότητα της συλλογής.
  5. Επιθυμία. Η τελευταία πινελιά για να σφραγίσει τις ουσιαστικές προθέσεις με ένα παραδοσιακό τελετουργικό τυλίγματος.

Αναζήτησέ τη και συνδύασέ τη με τον θαματουργό ορό και άσε την Enmei Collection να γεμίσει ομορφιά τη ζωή σου.


Πηγή