Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Η νέα beauty εμμονή των Γαλλίδων

Ένα φουλάρι χαλαρά δεμένο στο λαιμό, ατημέλητα μαλλιά, ελάχιστο μακιγιάζ. Οι Γαλλίδες έχουν έναν ιδιαίτερο τρόπο να αφουγκράζονται το στυλ, διαθέτοντας μία φυσική κομψότητα και ανεμελιά, η οποία, αν και στην κάθε μία είναι μοναδική, στο σύνολό της έχει κοινά στοιχεία, γεγονός που τις διαφοροποιεί από τον υπόλοιπο γυναικείο πληθυσμό.

Είναι ψηλόλιγνες, προτιμούν το no makeup look, το μίνιμαλ ντύσιμο, αποφεύγουν κάθε στυλιστική υπερβολή και τα έντονα χρώματα, φορούν επιλεγμένα αξεσουάρ, γελάνε και περπατούν κομψά και δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στη φροντίδα της επιδερμίδας τους.
Το ότι είναι Γαλλίδες, όμως, δεν είναι κάτι που φαίνεται μόνο στον τρόπο που ντύνονται. Ο κανόνας του «less is more» περνάει και στη beauty ρουτίνα τους.

Σε αντίθεση με άλλες γυναίκες ανά τον κόσμο, δεν πειραματίζονται συχνά με το look τους, μένουν πιστές σε μάρκες που αγαπούν, είναι συνεπείς στην καθημερινή ιεροτελεστία τους, θέλουν (και φροντίζουν) να έχουν για πάντα όμορφη επιδερμίδα, αγαπούν τη νεότητα, τα φυσικά συστατικά, δίνουν έμφαση στις ωραίες μυρωδιές και υφές των προϊόντων που χρησιμοποιούν και ξέρουν πως η περιποίηση του δέρματός τους δεν περιορίζεται μόνο στην ημέρα, αλλά αφορά και τη νύχτα, μιας και η διαδικασία της ανανέωσης των κυττάρων κατά τη διάρκεια της νύχτας είναι εξαιρετικά σημαντική για την επιδερμίδα. (Κατά τη διάρκεια του ύπνου, τα κύτταρα του δέρματος μπαίνουν σε λειτουργία αναζωογόνησης και είναι περισσότερο δεκτικά στα προϊόντα περιποίησης).

Η τελευταία beauty εμμονή τους- που έγινε και δική μου; Η νέα Sculpting Night Cream (κρέμα νυχτός) από τη Darphin που λειτουργεί συνεργατικά με τους ρυθμούς ύπνου της επιδερμίδας, ώστε να χαρίζει ορατή σύσφιγξη, σφριγηλότητα και σταδιακή επαναφορά του περιγράμματος κατά τη διάρκεια της νύχτας, χάρη στη δράση νυχτερινών λουλουδιών που συσφίγγει και επαναπροσδιορίζει το περίγραμμα του προσώπου. Λειτουργεί ουσιαστικά ως ένας corset γλυπτικής για το πρόσωπο με υπέροχα αποτελέσματα για την επιδερμίδα !

Με μοναδικά εκχυλίσματα λουλουδιών και το 83% των συστατικών της να είναι φυσικής προέλευσης, απαλύνει αισθητά λεπτές γραμμές και ρυτίδες, χαρίζει άμεση σφριγηλότητα, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου για να συσφίξει και να ανορθώσει την επιδερμίδα.

000002

000003

ΥΓ1. Ακολούθησε τις σωστές κινήσεις για τη σωστή εφαρμογή της :

Άπλωσε απαλά κατά μήκος του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ. Ξεκίνα από την κλείδα και κινήσου με ανοδικές κινήσεις, ασκώντας ελαφριές πιέσεις, από τα μάγουλα έως τη γραμμή των μαλλιών. Τοποθέτησε τη μία παλάμη δίπλα στην άλλη στο μέτωπο κι ανασήκωσε το δέρμα με φορά προς τη γραμμή των μαλλιών, εναλλάσσοντας τα χέρια.

ΥΓ2. Συνδύασε την Sculpting Night Cream με το Firming Wrinkle Repair Serum και το Jasmine Essential Oil Elixir για πιο ολοκληρώμενη φροντίδα

000004


Πηγή