Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έκανε το πιο chic μανικιούρ του φθινοπώρου

Έχουμε συνηθίσει να θαυμάζουμε την Ντορέττα Παπαδημητρίου για το αψεγάδιαστο και καλλίγραμμο κορμί της. Δεν είναι, άλλωστε, λίγες οι φορές που η ίδια μάς έχει ενθουσιάσει δείχνοντάς μας μέσα από φωτογραφίες και  Insta Stories τις ασκήσεις pilates στις οποίες επιδίδεται.

Μόλις χθες, όμως, η ξανθιά ηθοποιός αποφάσισε να μας αποκαλύψει κάτι διαφορετικό μέσα από το Instagram account της: τα νύχια της. Η Ντορέττα επισκέφθηκε τη μανικιουρίστ της και επέλεξε να κάνει ένα ultra chic μανικιούρ, το οποίο είναι ιδανικό για τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου.

Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, δεν έκανε κάποιο εξεζητημένο nail art, ούτε επέλεξε έντονα ή πολύ σκούρα χρώματα. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου προτίμησε ένα ombre nail art, το οποίο ξεκινούσε στη βάση του νυχιού με γαλακτερό χρώμα και κατέληγε σε καθαρό λευκό.

Και κάπως έτσι η γλυκιά ηθοποιός μάς έδωσε την τέλεια ιδέα για το μανικιούρ αυτής της εποχής. Γιατί παρόλο που οι ζέστες δεν έχουν φύγει και ήδη είναι Οκτώβριος εμείς διστάζουμε να επιλέξουμε ένα ζωηρό χρώμα νυχιών, όπως αντίστοιχα αμφιταλαντευόμαστε αν πρέπει να δοκιμάσουμε ένα μαύρο ή σκούρο κόκκινο. Η λύση της Ντορέττας, λοιπόν, είναι ιδανική και ultra chic!

Διάβασε ακόμα: 9 μυρωδάτα body butter για να ενυδατώνεις το σώμα σου όλο το φθινόπωρο


Πηγή