Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η πιο ενυδατική DIY συνταγή για τις κατεστραμμένες άκρες των μαλλιών σου

Χρησιμοποιείς σχεδόν καθημερινά πιστολάκι μαλλιών και ισιωτικό. Δεν «αγαπάς» και πολύ το σπαστό στα μαλλιά σου οπότε επτά μέρες την εβδομάδα ακολουθείς την γνωστή και μη εξαιρετέα beauty ρουτίνα ισιώματος. Πιστολάκι, βούρτσα και έπειτα «πατάς» λίγο τις άκρες με την ισιωτική για να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα. Με τις αφυδατωμένες άκρες όμως τι κάνεις; Γιατί είμαστε σίγουρες πως σε ενοχλούν και φυσικά κάνουν τα μαλλιά σου να δείχνουν ταλαιπωρημένα (όχι βέβαια πως δεν είναι).

Εκτός από το να κλείσεις ένα ραντεβού στο κομμωτήριο για κούρεμα, μπορείς να ενυδατώνεις τα μαλλιά σου ανά τακτά χρονικά διαστήματα με μάσκες. Μέσα σε ένα μόλις λεπτό έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις την δική σου (το γνωστό και μη εξαιρετέο diy) και να την απλώσεις στις άκρες των μαλλιών σου.

Τι θα χρειαστείς;

1 κουταλιά της σούπας μέλι

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Ρίξε σε ένα μικρό μπολάκι μία μικρή ποσότητα μελιού και ελαιόλαδου. Βάλε το στο φούρνο μικροκυμάτων για λίγο ώστε να ζεσταθεί, έπειτα ανακάτεψέ τα ελάχιστα και άπλωσέ τα στα μαλλιά σου.  Στις άκρες βασικά και προσοχή ΟΧΙ στην ρίζα.  

Υ.γ Άφησε το μείγμα όσο το δυνατόν περισσότερο πάνω στα μαλλιά σου. Αν έχεις τη δυνατότητα να φορέσεις ένα ειδικό διάφανο σκουφάκι και να κοιμηθείς, τότε τα αποτελέσματα θα είναι ακόμη καλύτερα.!


Πηγή