Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Η πιο hot τάση στο μακιγιάζ για τον χειμώνα θα σε κάνει να χαμογελάσεις πλατιά

Τις τελευταίες ημέρες έχουμε αρχίσει να μιλάμε για τις τάσεις του χειμώνα που φέτος θα είναι πολύ διαφορετικός από κάθε άλλη χρονιά. Ενώ δεν θέλουμε να φύγει το καλοκαίρι, ανυπομονούμε να αποχαιρετίσουμε το 2020 που δεν μας έφερε τίποτα καλό και έτσι, ανυπομονούμε και για τον χειμώνα. Έχουμε όμως και έναν ακόμα λόγο να ανυπομονούμε για την αλλαγή της σεζόν και αυτός είναι μία τάση που μας έχει κάνει να χαμογελάσουμε πολύ πλατιά.

Φέτος τον χειμώνα βλέπεις, το κόκκινο κραγιόν έχει την τιμητική του και είναι πιο φωτεινό και όμορφο από ποτέ. Οι πασαρέλες είχαν γεμίσει με scarlet αποχρώσεις τις οποίες έχουμε ανάγκη για να μας κάνουν να χαμογελάσουμε. Από έντονα και ματ, σε διακριτικά και glossy, τα κόκκινα χείλη πλημμύρισαν τα catwalks και θέλουμε τα δεις όλα.

Γι᾽αυτό συγκεντρώσαμε τις 15 φορές που το κόκκινο κραγιόν μας έκανε να χαμογελάσουμε βλέποντας τις φθινοπωρινές πασαρέλες σε μία gallery. Με ένα ακόμη scroll θα δεις τους πιο φρέσκους τρόπους για να το φορέσεις και εσύ και να βάλεις έτσι λίγο χρώμα στα χείλη και την καθημερινότητά σου. Όσο για τη μάσκα…

Φυσικά είναι απαραίτητη και δεν θα τη βγάλεις αλλά, έτσι κι αλλιώς, το κόκκινο κραγιόν δεν το φοράς για τους άλλους αλλά για τον εαυτό σου. Είναι άποψη και τρόπος έκφρασης και θα το φορέσουμε, μαζί με το πιο πλατύ χαμόγελο, όλο τον χειμώνα. Ρίξε μία ματιά πως.

Διάβασε ακόμα: Αυτά είναι τα 5 χρώματα που θα φοράς στο μανικιούρ και το πεντικιούρ σου όλο το φθινόπωρο


Πηγή