Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Η πλεξούδα της Ελένης Χατζίδου είναι ιδανική για κάθε περίσταση

Την Ελένη Χατζίδου τη γνωρίζουμε και την αγαπάμε αρκετά χρόνια μέσα από τις μουσικές επιτυχίες που μας έχει χαρίσει. Το φετινό καλοκαίρι, όμως, μας έδωσε τη δυνατότητα να τη γνωρίσουμε καλύτερα μέσα από την εκπομπή του OPEN, «Καλοκαίρι #not», την οποία παρουσιάζει με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου, τη Νάταλι Κάκκαβα και τον Γρηγόρη Γκουντάρα.

Μέσα από την καθημερινή παρουσία της- εκτός από την αλέγρα προσωπικότητά της- αγαπήσαμε ιδιαίτερα και τα hairlooks της Ελένης, που ήταν πάντα άκρως φρέσκα και καλοκαιρινά. Και ακριβώς έτσι θα χαρακτηρίζαμε το χτένισμα με το οποίο εμφανίστηκε στη χθεσινή εκπομπή και επιμελήθηκε ο hairstylist, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος.

Η Ελένη Χατζίδου εμφανίστηκε χθες με μια υπέροχη πλεξούδα ψαροκόκαλο- θα τη δεις στο βίντεο και την παρακάτω gallery- την οποία αναβάθμισε με μια υπέροχη, λεπτή, μαύρη κορδέλα δίνοντας έξτρα όγκο στα μαλλιά της. Άφησε, όμως, και μερικές τούφες ελεύθερες, δεξιά και αριστερά από το πρόσωπό της, κάνοντας αμέσως αυτό το χτένισμα να δείχνει επιμελώς ατημέλητο, αλλά άκρως εντυπωσιακό ταυτόχρονα.

Γιατί πρόκειται για ένα χτένισμα που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα σε όποια περίσταση κι αν το επιλέξεις, χωρίς όμως να είναι ιδιαιτέρως υπερβολικό ή στημένο. Μπορείς να το κάνεις από το πρωί ως το βράδυ, αν είσαι καλεσμένη σε γάμο ή βάπτιση, αν ετοιμάζεσαι να γίνεις νονά ή ακόμα κι αν είσαι η μαμά του μωρού που θα βαπτιστεί. Είναι υπέροχο και άκρως καλοκαιρινό και σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε την Ελένη για το υπέροχο #hairspiration, που μας έδωσε σήμερα!

Διάβασε ακόμα: Με λίγο σαπούνι μπορείς να κάνεις πιο πλούσια τα φρύδια σου! Δες πώς


Πηγή