Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Η σειρά αντιγήρανσης FREZYDERM σε βοηθάει να δείχνεις όσο… αισθάνεσαι!

Άλλη μία χρονιά φτάνει στο τέλος της και σου χαρίζει εμπειρίες, αναμνήσειςκαι όμορφες στιγμές. Φέτος έγινες λίγο μεγαλύτερη αλλά και λίγο πιο σοφή. Κάθε στιγμή που έζησες άφησε τα σημάδια της στην επιδερμίδα σου και σε έκανε να μοιάζεις πιο ώριμη… Επειδή όμως κάθε γυναίκα θέλει να διατηρήσει τη νεανική της όψη, η FREZYDERM δημιούργησε μία ολοκληρωμένη σειρά αντιγήρανσης για να περιποιηθείς το πρόσωπο και το σώμα σου.

Η πλήρης αυτή σειρά της εξειδικευμένης εταιρείας δερμοκαλλυντικώνπρολαμβάνει και αντιμετωπίζει τα σημάδια της φωτο-, χρονο- και βιο- γήρανσης καθώς πρωτοπορεί και στηρίζεται σε δύο καινοτομίες. Ενεργοποιεί τα γονίδια νεότητας που εξασφαλίζουν την άμυνα και την επανόρθωση του δέρματος και παράλληλα επιβραδύνουν τη διαδικασία γήρανσης. Επιπλέον, προστατεύει και ενεργοποιεί τα βλαστοκύτταρα του δέρματος για την παραγωγή λιπιδίων και πρωτεϊνών που «γεμίζουν» τις ρυτίδες από μέσα, ώστε το πρόσωπό σου να δείχνει πιο σφριγηλό και λαμπερό!

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε τις πιο επαναστατικές επιλογές της FREZYDERM για την περιποίηση της επιδερμίδας σου:

 

Πες «αντίο» στις ρυτίδες με την Dermiox Cream

Η DermioxCream είναι μία ενισχυμένη αντιγηραντική κρέμα μη λιπαρής υφής  η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί πρωί ή/και βράδυ πριν την κρέμα περιποίησης, καθώς απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα. Τα αποτελέσματα της γίνονται άμεσα ορατά με 26% μείωση των στατικών ή ρυτίδων έκφρασης σε πρόσωπο και λαιμό, από μέτωπο, μεσόφρυο, «πόδι της χήνας» έως και γύρω από το στόμα και τη μύτη και το περίγραμμα των χειλιών.

 

Η εναλλακτική πρόταση των ενέσιμων θεραπειών

 Η DermioxCream αποτελεί την πιο αποτελεσματική επιλογή μείωσης ρυτίδων για όσες δεν επιλέγουν τις ενέσιμες θεραπείες, καθώς χάρη στο μοναδικό συνδυασμό της από πεπτίδιο υβίσκου και acetylhexapeptide, έχει μυοχαλαρωτική δράση, ανακόπτει δηλαδή την απελευθέρωση νευροδιαβιβαστών και παραλύει τη μυϊκή σύσπαση, εμποδίζοντας το σχηματισμό ρυτίδων. Όπως ακριβώς κάνουν οι ενέσιμες θεραπείες δηλαδή, ενώ, επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά από κάποια ενέσιμη επεμβατική θεραπεία, για επιμήκυνση της διάρκειας του αποτελέσματος της.

Και δεν σταματά εδώ! Παράλληλα, η εμπλουτισμένη σύνθεση της σε παλμιτικό οξύ και φυτικά αμινοξέα, χαλαρώνει τις ρυτίδες έκφρασης σε βάθος και σε έκταση και τις «γεμίζει» από μέσα.  Τέλος, περιέχει πολύτιμα έλαια, όπως argan και centella, που θρέφουν και επουλώνουν την επιδερμίδα, Βιταμίνη E για αντιοξειδωτική προστασία και υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους, για να προσφέρει δυναμική ενυδάτωση σε βάθος.

 

Το Instant Lifting είναι ένας ορός «θαύμα»!

Frezyderm Instant Lifting

Εφαρμόζεται σε καθαρό πρόσωπο με απαλές ευθείες κινήσεις των δακτύλων από το κέντρο προς τα έξω χωρίς μασάζ και τριβή. Στη συνέχεια, για 10 λεπτά αποφύγετε τις έντονες κινήσεις (π.χ. μάσηση, γέλιο) και μετά από 15 λεπτά μπορείτε να εφαρμόσετε την κρέμα και το μακιγιάζ πάνω σε μία επιδερμίδα λεία, νεανική και σφριγηλή όσο ποτέ.

Άμεσο φυσικό «lifting»

Και αυτό, χάρη σε ένα βιοπολυμερές θαλάσσιας προέλευσης που δημιουργεί μια αόρατη μάσκα και προσφέρει άμεσο lifting! Απαλύνει οπτικά το βάθος των ρυτίδων, μειώνει τη χαλάρωση του δέρματος, επαναφέρει την ελαστικότητα και χαρίζει εξωτερική λάμψη και ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα.

Κατάλληλος για όλες τις ηλικίες και όλους τους τύπους δέρματος το InstantLifting είναι ο «κρυφός» σύμμαχος κάθε γυναίκας αποτελώντας την απόλυτη εναλλακτική προσέγγιση επεμβατικών διεργασιών lifting!

 

Περιποιήσου την περιοχή του λαιμού με την εξειδικευμένη κρέμα Neck Contour Cream

Frezyderm Neck Contour

Εκτός από την εκτεταμένη περιποίηση του προσώπου, η FREZYDERM έχει δημιουργήσει και μία επαναστατική προσέγγιση αποκλειστικά για την περιοχή του λαιμού με την εξειδικευμένη κρέμα NeckContourCream. Η ενισχυμένη σύνθεσή της προσφέρει αντιγηραντική, αντιρυτιδική και αντιοξειδωτική δράση, επαναπροσδιορίζοντας το περίγραμμα και επαναφέροντας το οβάλ του προσώπου.

Ο PhytoLifting, ένας φυσικός παράγοντας lifting φυτικής προέλευσης, που προσφέρει ισχυρή ενυδάτωση και ανόρθωση του χαλαρού δέρματος, μειώνει το διπλοσάγονο μεταμορφώνοντας το λαιμό σε πιο ελαστικό και πιο νεανικό, όπως ακριβώς θα έκανε μία ενέσιμη θεραπεία, αλλά με την ασφάλεια μίας κρέμας περιποίησης! Η δροσερή υφή της απορροφάται άμεσα, για να μπορεί να ακολουθήσει η αντιγηραντική κρέμα, ενώ χαρίζει έως 66% αύξηση των ινών κολλαγόνου και έως 57% αύξηση των ινών ελαστίνης.

 

Revitalizing Serum για νεανική και λαμπερή επιδερμίδα!

Frezyderm Revitalizing Serum

Η λάμψη είναι ο #1 παράγοντας ομορφιάς και το Revitalizing Serumτης FREZYDERM είναι εδώ, για να ανεβάσει την αυτοπεποίθηση των γυναικών χαρίζοντας τους όχι μόνο νεανική αλλά και έξτρα λαμπερή επιδερμίδα! Αυτό ο ορός αντιγήρανσης και αναζωογόνησης ιδανικός για όλους τους τύπους δέρματος μειώνει κατά 78% την έκταση των ρυτίδων.

Λίγες μόνο σταγόνες στο πρόσωπο και το λαιμό αρκούν για να νιώσετε την επιδερμίδα σας αμέσως πιο απαλή και λεία, ενώ παράλληλα τα ενεργά συστατικά του θα οξυγονώσουν τα κύτταρα του δέρματος, θα αυξήσουν την ελαστικότητα της επιδερμίδας και θα ενισχύσουν τα αποτελέσματα της κρέμας ημέρας ή νύχτας. Είναι το «άγγιγμα» που χρειάζεται η επιδερμίδα για να αποκτήσει ξανά τη χαμένη ζωντάνια της, και ο «μάγος» των εορταστικών ημερών!

Ζήσε κάθε δεκαετία της ζωής σου έντονα και με πάθος. Η σειρά της FREZYDERM θα σε βοηθήσει να αγαπήσεις την ηλικία σου και να νιώσεις περήφανη για αυτή. Μείνε για πάντα νέα, χάρη στην ολοκληρωμένη αντιγηραντική σειρά της με εξειδικευμένα προϊόντα για πρόσωπο, μάτια, λαιμό και σώμα κατάλληλα για κάθε ηλικία.

Περιποιήσου τον εαυτό σου όπως του αξίζει και χάρισέ του νεανική και λαμπερή όψη. Έτσι, θα δείχνεις όσο αισθάνεσαι!

 


Πηγή