Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει βρει το signature χτένισμά της τα τελευταία χρόνια

Η κάθε γυναίκα διαχειρίζεται το κομμάτι «μαλλιά» με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Άλλες είμαστε πιο τολμηρές και πειραματιζόμαστε με το μήκος, το χρώμα και τα χτενίσματά μας, ενώ άλλες προτιμάμε να μένουμε πιστές σε ένα hair look για πολλά, πολλά χρόνια, γιατί έτσι νιώθουμε όμορφες και ασφαλείς με την εικόνα μας. Σε αυτήν τη δεύτερη κατηγορία ανήκει και η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η γλυκιά παρουσιάστρια, τα τελευταία χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι της εκπομπής “Happy Day” στον Alpha, έχει επιλέξει να διατηρήσει το ίδιο καστανό χρώμα στα μαλλιά της και το ίδιο μήκος. Όπως φαίνεται, αγαπάει πολύ τα μακριά μαλλιά της. Αυτό που εμείς, όμως, έχουμε παρατηρήσει είναι πως έχει βρει εδώ και καιρό το signature χτένισμά της.

Η Σταματίνα εμφανίζεται τις περισσότερες φορές στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με sleek hair. Δηλαδή, με μαλλιά ολόισια, που μοιάζουν κυριολεκτικά με μετάξι. Άλλοτε βάζει τα μαλλιά της πίσω από τα αυτιά, άλλοτε όχι, όμως το ίσιο μαλλί είναι αδιαπραγμάτευτο.

Στην παρακάτω gallery θα δεις μερικές από τις εμφανίσεις της με sleek hair και σίγουρα θα συμφωνήσεις μαζί μας πως αυτό το χτένισμα την κολακεύει απίστευτα. Με ίσια μαλλιά, το πρόσωπο της Σταματίνας φαίνεται πιο καθαρά, ενώ δημιουργείται και η ψευδαίσθηση γωνιών στο πρόσωπό της. Για δες καλύτερα…

Διάβασε ακόμα: Αυτά είναι τα μανικιούρ που λατρεύουν η Kate και η Meghan


Πηγή