Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

Η σωστή ενυδάτωση ακούει στο όνομα Vinosource-Hydra με την υπογραφή της Caudalie

Λίγο ο ήλιος και οι αρκετές ώρες που περνάμε στην παραλία, λίγο οι υψηλές θερμοκρασίες, δε θέλει και πολύ για να αφυδατωθεί η επιδερμίδα μας και να χάσει την ελαστικότητά της. H ανανεωμένη σειρά της Caudalie, Vinosource-Hydra, επιστρέφει με ακόμη πιο αποτελεσματική σύνθεση για να μας δροσίσει, προσφέροντας μας ένα επίθεμα ενυδάτωσης που διαρκεί για ώρες.

Οι σύμμαχοι της σειράς Vinosource-Hydra είναι τα δυο βασικά συστατικά: το βιολογικό Νερό Σταφυλιών, με τα καταπραϋντικά ιχνοστοιχεία & η 100% φυσική Αλόη, με τις αναγνωρισμένες επανορθωτικές της ιδιότητες. H vegan ενυδατική σειρά αποτελείται από 98% συστατικά φυσικής προέλευσης, με στόχο να ταιριάξει ιδανικά σε κάθε τύπο επιδερμίδας.

Τι κάνει το Νερό Σταφυλιού πολλαπλά ευεργετικό;

  • Συγκρατεί το νερό στον πυρήνα των κυττάρων
  • Ανακουφίζει τις ευαίσθητες επιδερμίδες, μειώνοντας την ερυθρότητα
  • Δρα ως μια αντιοξειδωτική ασπίδα χάρη στις Πολυφαινόλες από κουκούτσια σταφυλιού
  • Συμβάλλει στην ενίσχυση και την εξισορρόπηση του δερματικού μικροβιώματος, χάρη στην πρεβιοτική του δράση

vinosource hydra grape water gel moisturizer

Το highlight της σειράς δε θα μπορούσε να είναι άλλο από το δροσερό και απολαυστικό Grape Water Gel Moisturizer, που χαρίζει την 24ωρη ενυδάτωση που χρειάζεται η επιδερμίδα μας για υγιή όψη αλλά και για ένα μακιγιάζ που διαρκεί. Την ξεχωρίζουμε για την ανάλαφρη αίσθηση που αφήνει, χωρίς λιπαρό φινίρισμα.

Προτεινόμενη Χρήση: Πρωί & Βράδυ στο πρόσωπο και στο λαιμό, ανεξάρτητα ή μετά τον ορό S.O.S Thirst-Quenching.

Vinosource-Hydra Products

Caudalie Vinosource S.O.S Thirst Quenching Serum

S.O.S Thirst-Quenching Serum

Best seller προϊόν, που ξαναδίνει ελαστικότητα και δροσιά στις αφυδατωμένες επιδερμίδες. Ο ορός, με την εξαιρετικά ελαφριά υφή, αιχμαλωτίζει το νερό και το διαχέει εντατικά και συνεχόμενα, για πλήρως ενυδατωμένη επιδερμίδα. Eφαρμόστε πρωί & βράδυ πριν από την κρέμα, στο πρόσωπο και στο λαιμό.

Caudalie Vinosource Moisturizing Sorber

Moisturizing Sorbet ή αλλιώς η κρέμα για τις ευαίσθητες επιδερμίδες

Μόλις έρθει σε επαφή με την επιδερμίδα, μετατρέπεται σε ένα επίθεμα νερού που καταπραΰνει, ενυδατώνει και ενισχύει την επιδερμίδα. Αποτελεί έναν πραγματικό σύμμαχο κατά της ερυθρότητας των πιο ευαίσθητων επιδερμίδων. Εφαρμόστε πρωί & βράδυ μετά τον ορό.

Caudalie Vinosource S.O.S Intense Moisturizing Cream 2

S.O.S Intense Moisturizing Cream ή αλλιώς η κρέμα για τις κανονικές προς ξηρές επιδερμίδες

Αυτή η μεταξένια κρέμα αναζωογονεί την επιδερμίδα, χάρη στο έλαιο μπουράντζας με τις θρεπτικές του ιδιότητες. Προσφέρει άνεση και δρα σαν ένα κύμα που ξεδιψάει κάθε μέρα την επιδερμίδα, επανορθώνοντας την επίδραση των επιβλαβών εξωτερικών συνθηκών. Εφαρμόστε πρωί & βράδυ μετά τον ορό σε πρόσωπο & λαιμό.

Caudalie Vinosource Moisturizing Mask

Moisturizing Mask

Αυτή η νέα μάσκα με τη δροσερή & κρεμώδη υφή είναι πλούσια σε Centella Asiatica, που έχει επανορθωτικές ιδιότητες. Προσφέρει ένα λουτρό ενυδάτωσης σε μόνο 10 λεπτά και χρησιμοποιείται και ως μάσκα νύχτας για έντονη επανόρθωση ή ως μάσκα για το περίγραμμα των ματιών & τα βλέφαρα για ένα άμεσο boost ενυδάτωσης. Εφαρμόστε 2 φορές την εβδομάδα.

Caudalie_Vinosource_Overnight Recovery Oil.jpeg

Overnight Recovery Oil

Αυτό το πιστοποιημένα βιολογικό λάδι περιέχει ένα κοκτέιλ από 5 φυτικά & αιθέρια έλαια. Δρα κατά τη διάρκεια της νύχτας, αποκαθιστώντας τον προστατευτικό φραγμό της επιδερμίδας, χωρίς να αφήνει λιπαρό αποτέλεσμα. Εξασφαλίζει σούπερ απαλή και λαμπερή επιδερμίδα στο πρωινό ξύπνημα!

Tip: Μπορείτε να το αναμείξετε με την κρέμα ημέρας για ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.
Εφαρμόστε 6 σταγόνες το βράδυ, ανεξάρτητα ή πριν την κρέμα, αποφεύγοντας το περίγραμμα των ματιών.


Πηγή