Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Η τάση που υπαγορεύει ο Tom Ford για τα χείλη μας αυτή την Άνοιξη!

Η Άνοιξη εξ ‘ορισμού μας προκαλεί. Μας προκαλεί να πειραματιστούμε με τα outfits, το μακιγιάζ, τα μαλλιά μας. Μας προκαλεί να κάνουμε τρελούς χρωματικούς συνδυασμούς, να τολμήσουμε νέα trends, να κάνουμε την υπέρβασή μας σε κάθε τι συνηθισμένο- χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως θα πάμε στο άλλο άκρο. Ο Tom Ford όλα αυτά τα ξέρει πολύ καλά. Αγαπά την Άνοιξη (ok μετά το Καλοκαίρι), την εναλλαγή των τάσεων στο μακιγιάζ και τα κλασικά κομψά beauty looks.

Ποιο trend προτείνει για τα χείλη μας αυτή τη σεζόν; Τα Ombré Lips

Ο απόλυτος σύμμαχος για να πετύχουμε το ombre αποτέλεσμα στα χείλη μας; Τα ολοκαίνουργια Shade and Illuminate Lips από την ανοιξιάτικη συλλογή Tom Ford Beauty γι αυτή τη σεζόν. Έξι παλέτες σε διαφορετικές, limited- edition αποχρώσεις ειδικά σχεδιασμένες για να κολακεύουν κάθε χρωματικό τόνο του δέρματος. Δύο αποχρώσεις, μια ανοιχτόχρωμη και μία πιο σκούρα αρκούν για να δημιουργήσεις ένα συναρπαστικό ombre αποτέλεσμα στα χείλη σου. Οι αποχρώσεις ποικίλουν από nude, μωβ και ροζ σε κόκκινο και μπορντό ενώ χάρη στην επαναστατική σύνθεσή τους αφήνουν ένα βελούδινο ματ εφέ στα χείλη.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να χρησιμοποίησουμε το πινελάκι από τη μία πλευρά με την πιο ανοιχτόχρωμη σκιά για να κάνουμε το περίγραμμα των χειλιών μας και γεμίσουμε ελαφρά τα χείλη μας. Τώρα με το σφουγγαράκι (από την άλλη πλευρά) με την πιο σκουρόχρωμη σκιά ήρθε η σειρά να γεμίσουμε το εσωτερικό των χειλιών μας, δίνοντας μεγαλύτερη ένταση στο κέντρο τους. Έτσι, δημιουργούμε το ombre εφέ.

Tom Ford Beauty Shade Illuminate Lips Saboteur

 


Πηγή