Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Η Φαίη Σκορδά με τον πιο hot κότσο της σεζόν- Ο Βασίλης Μπουλούμπασης μας είπε τα πάντα

Με ένα ultra chic και sexy beauty look εμφανίστηκε στο «Πρωινό» η Φαίη Σκορδά σήμερα το πρωί. Η παρουσιάστρια βγήκε on air με κατακόκκινο κραγιόν και ένα πολύ εντυπωσιακό και ξεχωριστό χτένισμα.

Ο χαμηλός κότσος με τους κυματισμούς και τον όγκο ήταν το κάτι άλλο, οπότε… αποφάσισα να τηλεφωνήσω στον προσωπικό της hairstylist, Βασίλη Μπουλούμπαση, για να μου πει τα πάντα.

Φαίη Σκορδά: Μάθαμε τις λεπτομέρειες του μακιγιάζ της και τι φόρεσε στην πρεμιέρα!

Πώς συνδύασε τον κότσο η Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά εμφανίστηκε με total black look στη σημερινή εκπομπή της. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια φόρεσε μαύρο παντελόνι και μαύρο, one-shoulder top, αφήνοντας ακάλυπτους τους ώμους της, ενώ ολοκλήρωσε το look με μαύρες, knee-high μπότες.

Επιλέγοντας, λοιπόν, κι έναν chic κότσο σαν αυτόν που θα δεις στο βίντεο, η Φαίη ανέδειξε το look της στο έπακρον. 

Τα tips του Βασίλη Μπουλούμπαση

Ο hairstylist της Φαίης, Βασίλης Μπουλούμπασης (@bouloubasisv), μας είπε τα πάντα για το σημερινό χτένισμα της παρουσιάστριας.

«Τα λουσμένα μαλλιά της Φαίης κάνουν ένα ελαφρύ σπάσιμο, οπότε έτσι όπως ήταν, τα τόνισα με ένα λεπτό ψαλίδι για να κάνουμε ανάλαφρους κυματισμούς. Χώρισα τα μαλλιά της στη μέση κι έπιασα στο πίσω μέρος ένα χαμηλό σινιόν», λέει στο Queen.gr ο Βασίλης Μπουλούμπασης.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda)

Και προσθέτει: «Τα υπόλοιπα μαλλιά τα ένωσα τουφάκι-τουφάκι πίσω με το σινιόν. Έτσι, δημιούργησα ένα πιο ατημέλητο χτένισμα».

Όσο για το πότε μπορούμε όλες οι γυναίκες να κάνουμε αυτό το ultra chic σινιόν; Ο Βασίλης πιστεύει ότι ταιριάζει σε όλες και σε κάθε ώρα της ημέρας.

«Αν μια γυναίκα δουλεύει σε μια μεγάλη εταιρεία, μπορεί άνετα να κάνει αυτό το σινιόν για να πάει το πρωί στη δουλειά της. Εννοείται πως και σε βραδινές εξόδους αυτό το χτένισμα είναι τέλειο. Ειδικά, μάλιστα, αν μια κοπέλα έχει σπαστά μαλλιά, κάνει αυτό το σινιόν και μόνη της άνετα. Η κάθε μία μπορεί να το κάνει και σε κάθε περίσταση», εξηγεί ο hairstylist, Βασίλης Μπουλούμπασης.




Πηγή