Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Η Φαίη Σκορδά με το απόλυτο wet look – Τα tips του Βασίλη Μπουλούμπαση

Παρατηρώντας τη Φαίη Σκορδά θα καταλάβεις ότι αγαπά τους χαλαρούς κυματισμούς και τα ίσια μαλλιά. Με ένα από τα δύο hairstyles εμφανίζεται συνήθως στην εκπομπή της.

Σήμερα, ωστόσο, αποφάσισε να κάνει τη διαφορά και βγήκε on air με ένα super chic wet look, δια χειρός Βασίλη Μπουλούμπαση.

Daily beauty inspo – Φαίη Σκορδά: Ήρθε το κρύο, ήρθε και το nude μακιγιάζ

Το εντυπωσιακό beauty look της Φαίης Σκορδά

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Το Πρωινό» φόρεσε σήμερα jean παντελόνι με λευκό, δαντελένιο top και λευκές, cowboy μπότες. Τη διαφορά, ωστόσο, έκανε το εντυπωσιακό beauty look της με το wet look και το κόκκινο κραγιόν να είναι… το κάτι άλλο.

Η make up artist, Γωγώ Νικηφοράκη, έχει επιμεληθεί το μακιγιάζ της Φαίης, ενώ τα μαλλιά της έχει χτενίσει ο hairstylist, Βασίλης Μπουλούμπασης.

Τα tips του Βασίλη Μπουλούμπαση για το wet look

Το σημερινό χτένισμα της Φαίης Σκορδά είναι ένα ιδιαίτερο wet look μιας και όλα τα μαλλιά δεν είναι αφημένα κάτω, αλλά έχουν πιαστεί σε χαμηλό σινιόν.

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον hairstylist της Φαίης, Βασίλη Μπουλούμπαση, ο οποίος μας είπε ακριβώς όσα έκανε στα μαλλιά της παρουσιάστριας για να πετύχει αυτό το χτένισμα.

«Ψέκασα, αρχικά, τα μαλλιά της Φαίης με ένα hair mist για να γίνουν λίγο υγρά. Από πάνω πέρασα ένα ειδικό προϊόν για wet look, αλλά τόσο όσο, ώστε να είναι νωπά. Εμένα, προσωπικά, δεν μου αρέσει το πολύ wet αποτέλεσμα», λέει στο Queen.gr ο Βασίλης Μπουλούμπασης.

Και προσθέτει: «Στη συνέχεια, τράβηξα τα μαλλιά της Φαίης πίσω και της τα έπιασα σε ένα ατημέλητο σινιόν».

Όσο για το αν το wet look ταιριάζει σε κάθε τύπο μαλλιών; Ο Βασίλης μάς έδωσε απάντηση.

«Το wet look μπορεί να έχει επιτυχία σε ίσια ή ελαφρώς σπαστά μαλλιά. Σε σγουρά μαλλιά δεν μπορεί να γίνει, εκτός βέβαια και αν ισιωθούν. Προσωπικά, θα πρότεινα το wet look στις γυναίκες συνδυαστικά με ένα κοστούμι, και με κλειστές μπλούζες με ζιβάγκο. Δεν το προτείνω για πολύ βραδινά looks», λέει ο hairstylist της Φαίης Σκορδά.


Πηγή