Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Η Χριστίνα Μπόμπα έδειξε πώς πετυχαίνει το φυσικό χρώμα μαλλιών της με βαφή

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι ένα κορίτσι που αγαπάμε για τη φυσική ομορφιά της. Δε βάφεται πολύ έντονα, λατρεύει το φυσικό μακιγιάζ και όσα χρόνια τη γνωρίζουμε δεν έχει κάνει καμία ριζική αλλαγή στα μαλλιά της. Μάλιστα, μέχρι πριν λίγο καιρό δεν τα έβαφε καθόλου και είχε διατηρήσει το φυσικό, σκούρο καστανό της χρώμα.

Μόλις χθες, όμως, αποκάλυψε μέσω Insta Stories στο προσωπικό της account ότι τελευταία βγάζει στις ρίζες μερικές λευκές τρίχες και έτσι αποφάσισε να τις βάφει στο φυσικό της χρώμα. Έτσι, κάλεσε στο σπίτι τον κομμωτή της και ξεκίνησε η διαδικασία.

Ο κομμωτής της Χριστίνας εξήγησε ότι κάνει μείξη δύο χρωμάτων για να πετύχει το φυσικό της χρώμα. Ειδικότερα, χρησιμοποιεί μισό νούμερο 5 και μισό νούμερο 6.1. Για να καταλάβεις και εσύ καλύτερα, το ύψος του 5 είναι το φυσικό, σκούρο καστανό χρώμα της Χριστίνας, ενώ το 6 είναι ένα πολύ σκούρο ξανθό. Ο κομμωτής της χρησιμοποίησε 6.1 για να μην κοκκινίζει το χρώμα στο φως (το .1 σημαίνει σαντρέ).

Στα παρακάτω βίντεο θα δεις ακριβώς τη διαδικασία που ακολούθησε η Χριστίνα Μπόμπα και ο κομμωτής της. Θέλουμε την προσοχή σου, όμως! Αν δεν είσαι αρκετά εξοικειωμένη με τη μείξη επαγγελματικών βαφών, καλύτερα να αποφύγεις αυτό το εγχείρημα στο σπίτι. Αντ’ αυτού, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις βαφές σε κουτί, που θα βρεις στην παρακάτω gallery, και να πετύχεις το λαμπερό χρώμα της Χριστίνας!

 

 

Διάβασε ακόμα: DIY Time! Φτιάξε μόνη σου μια απόλυτα ενυδατική μάσκα χεριών


Πηγή