Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Η Angelina Jolie έγινε ξανθιά

Ο κορονοϊός άλλαξε τα πάντα γύρω μας και επηρέασε πολλούς τομείς και δραστηριότητες της ζωής μας. Εκτός αυτού του πλαισίου δεν έμεινε ούτε ο κινηματογράφος μιας και οι αίθουσες έμειναν κλειστές για έναν ολόκληρο χρόνο, ενώ και τα γυρίσματα ταινιών «πάγωσαν». Πλέον, ωστόσο, έχουμε μπει σε μια κανονικότητα με πολλούς ηθοποιούς να έχουν επιστρέψει στις δουλειές τους και στα γυρίσματά τους.

Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει και η Angelina Jolie, η οποία ξεκίνησε γυρίσματα για την ταινία της Marvel με τίτλο «Eternals». Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους τον ερχόμενο Νοέμβριο με τη star να υποδύεται την ηρωίδα Thena, μια πολεμίστρια που κατασκευάζει όπλα από κοσμική ενέργεια.

Για τις ανάγκες του ρόλου, λοιπόν, η Angelina Jolie έγινε κατάξανθη. Ναι! Η διάσημη ηθοποιός έβαψε τα μαλλιά της πλατινέ ξανθά και κυριολεκτικά είναι μία άλλη. Σε πρώτη εικόνα μπορεί να σου ξενίσει το αποτέλεσμα, όμως πραγματικά η ηθοποιός και με αυτό το χρώμα μαλλιών είναι μια κούκλα.

Στην παρακάτω φωτογραφία, αλλά και στο τρέιλερ της ταινίας, μπορείς να τη δεις και… ίσως  να δυσκολευτείς να την αναγνωρίσεις. Τώρα μένει να δούμε αν η star θα διατηρήσει και μετά το τέλος των γυρισμάτων αυτό το ξανθό μαλλί ή αν θα επιστρέψει στο σκούρο καστανό. Προς το παρόν, απόλαυσέ την ως ξανθιά!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by CineMarvellous! (@cinemarvellous)

 

Διάβασε ακόμα: No make up look: 7 βήματα για σίγουρη επιτυχία!




Πηγή