Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Η Anne Hathaway μόλις έκανε το απόλυτο κούρεμα του φετινού χειμώνα

Το 2020 ήταν η χρονιά που οι περισσότερες Hollywood stars πειραματίστηκαν όσο ποτέ άλλοτε με τα μαλλιά τους. Ίσως να τις επηρέασε ο Covid-19 και ο εγκλεισμός στο σπίτι, ίσως να ήθελαν έτσι κι αλλιώς να κάνουν μια αλλαγή στο look τους… Τη μεταμόρφωση πάντως την τόλμησαν.

Ποια να πρωτοθυμηθούμε, πραγματικά! Την Jennifer Lopez και την Catherine Zeta Jones, που έκοψαν καρέ κούρεμα, ή την Kylie Jenner και την Dua Lipa που έβαψαν κόκκινα τα μαλλιά τους; Η λίστα δεν έχει τέλος είναι η αλήθεια.

Και, μάλλον, φαίνεται πως ούτε το 2021 θα σταματήσει αυτό το «παιχνίδι» των celebrities με τα μαλλιά. Ήδη έχουμε δει την Demi Lovato να βάφει ροζ τα μαλλιά της με την έλευση του νέου έτους, ενώ τώρα και η Anne Hathaway υιοθέτησε ένα από τα πιο hot κουρέματα της φετινής χρονιάς.

Να σου πούμε την αλήθεια το περιμέναμε… Η Anne Hathaway είναι ένα κορίτσι που αγαπά τις αλλαγές στα μαλλιά της και τις τολμά συχνά-πυκνά. Το νέο της haircut, λοιπόν, κρύβει κάτι από την κομψότητα των Γαλλίδων, φέρει έναν αέρα των δεκαετίων ’60 και ‘70, αλλά παράλληλα είναι ultra fresh. Είσαι έτοιμη να το δεις; Στην παρακάτω gallery μπορείς να το ανακαλύψεις βλέποντας παράλληλα και μερικά από τα ωραιότερα hair looks που έχει κάνει στο παρελθόν η ηθοποιός!

Διάβασε ακόμα: Αυτές είναι οι 10 iconic beauties που θα θυμόμαστε όσα χρόνια κι αν περάσουν


Πηγή