Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Η Bella Hadid «ορκίζεται» στο πιο παλιό Κορεάτικο μυστικό μακιγιάζ

Τι να πρωτοπεί κανένας για αυτό το κορίτσι! Είναι μόλις 24 ετών και έχει διαγράψει μια αξιόλογη πορεία στον χώρο του modeling. Περπατά κάθε σεζόν στις Εβδομάδες Μόδας και στις πασαρέλες των διασημότερων Οίκων Μόδας του πλανήτη, φωτογραφίζεται για τα εξώφυλλα των πιο μεγάλων περιοδικών και καταφέρνει πάντα να μας σαγηνεύει με την ομορφιά της.

Η Bella Hadid είναι όλα αυτά και πολλά παραπάνω. Είναι, όμως, και μια beauty addict- σαν όλες εμάς- που ανά τακτά χρονικά διαστήματα δοκιμάζει τάσεις ομορφιάς και πειραματίζεται με hacks, ώστε να δει τι «κάθεται» καλύτερα πάνω στο δέρμα της. Εδώ και καιρό, λοιπόν, το supermodel «ορκίζεται» στο jamsu makeup hack.

Μιλάμε για ένα παλιό, αλλά θαυματουργό, μυστικό μακιγιάζ, που έρχεται από τη μακρινή Κορέα. Ποιο είναι το ατού του εν λόγω hack; Πως διατηρεί το μακιγιάζ για πολλή περισσότερη ώρα από ό,τι ένα setting spray. Απίστευτο; Κι όμως αληθινό.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Jamsu σημαίνει «βυθίζω». Στην ουσία, λοιπόν, αφού βάλεις primer, foundation, concealer και πούδρα, βυθίζεις το πρόσωπό σου σε μια λεκάνη με κρύο νερό και μένεις εκεί για 15 με 30 δευτερόλεπτα. Κουνάς το κεφάλι σου δεξιά και αριστερά, μάλιστα, ώστε να είσαι σίγουρη ότι το κρύο νερό θα πάει σε κάθε γωνιά του προσώπου σου.

Αφού περάσουν τα δευτερόλεπτα, με ταμποναριστές κινήσεις και με μια πετσέτα σκουπίζεις το πρόσωπό σου. Το αποτέλεσμα; Ένα ματ φινίρισμα, το οποίο επιτρέπει στο μακιγιάζ σου να έχει διάρκεια για πολλές, πολλές ώρες. Να, δες το βίντεο για να καταλάβεις καλύτερα τη διαδικασία. Κάνε scroll και στην gallery για να μάθεις μερικά ακόμη μυστικά για το jamsu makeup hack, που λατρεύει η Bella Hadid.

Διάβασε ακόμα: Πώς θα βρεις τη σωστή απόχρωση στο μολύβι φρυδιών, με βάση το χρώμα μαλλιών σου


Πηγή